Serena Williams are un ten de invidiat la 40 de ani. Sportiva s-a fotografiat fără pic de machiaj în vacanţă

13 ianuarie, 2022
1 serena williams jpg jpeg

Serena Williams a început noul an cu multă distracţie. Căci sportiva are grijă mereu să aloce familiei timp de calitate.

Tenismena s-a bucurat de soare, apă şi scufundări împreună cu micuţa Olympia şi cu soţul Alexis. Aflată într-o destinaţie exotică, desigur că nu a folosit machiaj, prilej cu care se poate observa ce ten impecabil are.

Serena a încărcat mai multe materiale video pe pagina sa oficială de socializare, cu părul în vânt şi cu tenul curat şi fără imperfecţiuni sau riduri, chiar dacă a împlinit 40 de ani. Cu siguranţă stilul de viaţă riguros al unei sportive de performanţă o ajută în sensul acesta.

Serena este adepta naturaleţii, ea apelând la machiaj mai degrabă când merge la evenimente sau când pozează pentru reviste. Textura pielii o ajută să stea la soare fără griji, cunoscut fiind faptul că persoanele de culoare sunt avantajate în sensul acesta.

Celebra sportivă a dezvăluit totuşi pe canalul său de socializare ce secrete are pentru un ten matur fabulos: Serena a spus că foloseşte o loţiune de faţă puternic hidratantă, ser de ochi şi cremă de ochi pentru a sigila în felul acesta efectul serului. De asemenea, Williams a mărturisit că adoră să combine produsele de nişă cu cele profesionale şi că uleiul de cocos nu îi lipseşte din rutina de frumuseţe.

Foto: Profimedia şi InstagramRecente pe Ok! Magazine

Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
garko4 jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi