Serena Williams, prima sportivă de culoare pe coperta Vogue! Cum arată?

24 martie, 2015
serena williams april 2015 vogue jpeg

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume şi a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume pentru un pictorial şi un interviu de care este în mod vădit mândră. Serena a mai apărut în iunie 2012 alături de Ryan Lochte şi Hope Solo, dar acum a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Proaspăt ieşită din cel de-al 19-lea Mare Şlem, tenismana de 33 de ani nu are chiar fotogenia necesară unei vedete de rangul ei, şi nici constituţia masculină ori trăsăturile conturate nu o ajută foarte mult să facă parte din topul celor mai atrăgătoare atlete.

image

Însă iată că Vogue a reuşit imposibilul, după unii: este prima femeie de culoare din lumea sportului care a avut onoarea de-a avea un pictorial solo în revistă. Pe copertă, Serena mizează pe natural şi minimalist, fără ornamente stilistice şi, deci, fără prea multe prezentări. Nu ai cum să confunzi campioana numărul 1 a tenisului!

În paginile revistei, însă, întâlnim o Serena care-şi pune în valoare feminitatea şi vulnerabilităţile în rochii fine de mătase Dona Karan.

“E greu şi te trezeşti singur atunci când eşti în top”, povesteşte ea în interviu. “De aceea e mai distractiv când o ai pe Caroline Wozniacki (rivala ei) şi pe sora mea, Venus. Când eşti numărul 1, devii o ţintă. Toată lumea vrea să te învingă. Toată lumea te vorbeşte pe la spate şi te critică foarte mult. Doamne fereşte să pierd, vai, toată lumea s-ar întreba: de ce? Păi, sunt un om!”.

Deocamdată, acest “om” e mândru că a apărut în revista de modă, după cum a anunţat pe Instagram, şi este şi tenismana numărul 1 mondial!

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDT

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDT



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Dive jpg
Céline Dion în Los Angeles, Instagram (2) png
vedete modeste colaj jpg
colaj vedete MINA jpg
Victoria, David Beckham  jpg
Christine Boisson, actrița din filmul erotic Emmanuelle   profimedia 0226532462 jpg
Nicole Kidman, incendiară în Babygirl, Profimedia (6) jpg
Gerard Piqué și Clara Chía, Profimedia jpg
angelina jolie akala profimedia jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
vedete la debut colaj jpg
Angelina Jolie, Akala  foto   GettyImages jpg
Kaia Gerber, Zoe Saldana, Kim Kardashian si Nicole Kidman printre vedetele la Academy Museum Gala   Profimedia jpg
colaj lansare fashion berecleanu jpg
jennifer lawrence insarcinata jpeg
Stefan Banica Jr  in 2024   Instagram (6) jpg
delia budeanu colaj arhiva jpg
Andreea Mari, Andreea Antonescu, Anda Adam jpg