Serena Williams, prima sportivă de culoare pe coperta Vogue! Cum arată?

24 martie, 2015
serena williams april 2015 vogue jpeg

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume şi a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Campioana cea mai agresivă a tenisului face istorie. Mai exact, în cea mai faimoasă revistă de fashion din lume pentru un pictorial şi un interviu de care este în mod vădit mândră. Serena a mai apărut în iunie 2012 alături de Ryan Lochte şi Hope Solo, dar acum a fost fotografiată chiar de vestita Annie Leibovitz pentru un pictorial solo, care emană putere şi feminitate, contrar aşteptărilor.

Proaspăt ieşită din cel de-al 19-lea Mare Şlem, tenismana de 33 de ani nu are chiar fotogenia necesară unei vedete de rangul ei, şi nici constituţia masculină ori trăsăturile conturate nu o ajută foarte mult să facă parte din topul celor mai atrăgătoare atlete.

image

Însă iată că Vogue a reuşit imposibilul, după unii: este prima femeie de culoare din lumea sportului care a avut onoarea de-a avea un pictorial solo în revistă. Pe copertă, Serena mizează pe natural şi minimalist, fără ornamente stilistice şi, deci, fără prea multe prezentări. Nu ai cum să confunzi campioana numărul 1 a tenisului!

În paginile revistei, însă, întâlnim o Serena care-şi pune în valoare feminitatea şi vulnerabilităţile în rochii fine de mătase Dona Karan.

“E greu şi te trezeşti singur atunci când eşti în top”, povesteşte ea în interviu. “De aceea e mai distractiv când o ai pe Caroline Wozniacki (rivala ei) şi pe sora mea, Venus. Când eşti numărul 1, devii o ţintă. Toată lumea vrea să te învingă. Toată lumea te vorbeşte pe la spate şi te critică foarte mult. Doamne fereşte să pierd, vai, toată lumea s-ar întreba: de ce? Păi, sunt un om!”.

Deocamdată, acest “om” e mândru că a apărut în revista de modă, după cum a anunţat pe Instagram, şi este şi tenismana numărul 1 mondial!

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDT

#Vogue http://vogue.cm/19bOeLg

A photo posted by Serena Williams (@serenawilliams) on Mar 21, 2015 at 5:54pm PDTRecente pe Ok! Magazine

Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
shannen doherty foto profimedia 9 jpeg
Donald Trump  sursa foto   Profimedia jpg
Irina Columbeanu foto OK Magazine DSC 5772 (3) jpg
Mirela Oprisor aka Aspirina din Las Fierbinti si Marius Manole la Intrebarea Mesei Rotunde de la Acasa T   Acasa TV (3) jpg
Eva Pavel, Apel la consilier de la Kanal D (1) jpg
Ben și Jen casă, Profimedia jpg
Lauren Sanchez și Jeff Bezos, Profimedia (1) jpg
Andreea Berecleanu nașă (1) jpg
Michael Douglas cu Dylan și Carys, Profimedia (2) jpg
FotoJet Anca Lungu jpg
dallas jpg jpeg
Sharon Stone jpg
Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
angela similea
Bon Jovi, GettyImages jpg
FotoJet Gere jpg
FotoJet Courteney Cox jpg