Serena Williams, record pe Twitter

18 decembrie, 2015
Serena Williams jpeg

E un as al tenisului, dar ┼či la capitolul socializare st─â foarte bine. Iat─â ce ÔÇ×premiuÔÇŁ a luat ├«n mediul virtual.

Serena Williams, cea mai de succes tenisman─â din toate timpurile.

Serena Williams este nr. 1 ├«n WTA, iar 2015 a fost un an excep┼úional pentru ea. Pe l├óng─â trofeele ob┼úinute p eteren, americanca a devenit ┼či prima juc─âtoare de tenis care a dep─â┼čit 6 milioane de foloweri pe re┼úeaua de socializare Twitter.

├Än topul general al juc─âtorilor de tenis, masculin ┼či feminin, Serena Williams este dep─â┼čit─â doar de spaniolul Rafael Nadal, care are 8,8 milioane de fani.

├Än tenisul feminin, americanca este urmat─â de juc─âtoarea indian─â Sania Mirza, cu 3,24 de milioane de fani, de rusoiaca Maria ┼×arapova, cu 1,91 milioane, de sora Serenei, Venus Williams, cu 1,35 milioane, ┼či de daneza Caroline Wozniacki, 0,98 milioane.

Desemnat─â juc─âtoarea de tenis a anului de fani ┼či de mass-media, Serena Williams a fost aleas─â ┼či persoanlitatea sportiv─â a anului de revista "Sports Illustrated", devenind a treia femeie din 1956 care prime┼čte aceast─â distinc┼úie, dup─â gimnasta Mary Lou Retton ┼či dup─â patinatoarea de vitez─â Bonnie Blair. Foto: pagina oficial─â