Serena Williams, replici dure la adresa lui Ilie Năstase

25 aprilie, 2017
Serena Williams Celebrated with Special 23 Grand Slam Tennis Racket jpeg

Jucătoare de tenis Serena Williams s-a declarat dezamăgită şi jignită de comentariile cu tentă rasistă făcute Ilie Năstase, la adresa copilului său nenăscut. Aşa că i-a dat replica, printr-un mesaj extrem de dur.

Serena a fost deranjată de comentariile lui Ilie Năstase.

Se pare că la o conferinţă de presă care a avut loc vineri, în cadrul căreia Simona Halep răspundea unor întrebări despre sarcina Serenei, în limba engleză, Ilie ar fi făcut o glumă cu privire la viitorul copil al tenismenei: "Să vedem ce culoare are. Ciocolată cu lapte?". Din câte a precizat Năstase, acest comentariu ar fi fost doar o simplă glumă, care a fost interpretată greşit de către cei prezenţi, dar şi de către tenismenă în persoană, care l-a criticat aspru.

"Mă dezamăgeşte faptul că trăim într-o societate în care oameni precum Ilie Năstase pot face astfel de comentarii rasiste la adresa mea şi a copilului meu nenăscut şi comentarii sexiste la adresa colegelor mele. Am mai spus şi voi spune în continuare, lumea a ajuns atât de departe, dar mai avem multe de parcurs. Da, am dărâmat multe bariere, dar mai sunt multe altele. Acest lucru, sau orice alteceva, nu mă va opri în a pune iubire, lumină şi pozitivitate în tot ceea ce fac. Voi continua să iau atitudine şi să mă ridic în picioare pentru tot ceea ce este drept. Mulţumesc cu umilinţă ITF pentru atenţia pe care o acordă tuturor faptelor din acest caz. Ei vor avea sprijinul meu total”, a fost mesajul distribuit de numărul 1 mondial pe contul său de Instagram.

În mesajul ei, Williams a inclus câteva versuri inspiraţionale: „Nu mi-e frică, spre deosebire de tine. Vezi, nu sunt o laşă. Te deranjează impertinenţa mea? De ce eşti înconjurat de întuneric? Mă poţi lovi cu cuvintele tale, poţi încera să mă ucizi cu ura ta, dar, la fel ca aerul, mă voi ridica.”

Federatia Internationala de Tenis (ITF) a deschis o anchetă în acest caz, după comentariul nepotrivit făcut de Ilie Nastase, despre copilul nenascut al Serenei Williams. Serena a anunţat săptămâna trecută că este însărcinată în 20 de săptămâni, iar ea şi logodnicul său Alexis Ohanian, co-fondatorul retelei de socializare Reddit, vor deveni părinţi. Se pare că tenismena a câştigat turneul Australian Open însărcinată în două luni.

Serena a părut ca o adevărată învingătoare, distribuind tot pe contul său de Instagram o fotografie cu ea cu burtică, însoţită de un mesaj pentru copilul său nenăscut: "Dragul meu copil, mi-ai dat puterea pe care nu o ştiam. M-ai învăţat adevăratul sens al liniştii şi al păcii. Abia aştept să te cunosc. Abia aştept să fii în boxa jucătorilor, anul viitor. Dar, cel mai important, sunt atât de fericită că am împărtăşit faptul că sunt numărul unu în lume cu tine... încă o dată astăzi. De la cel mai vechi număr unu în lume la cel mai tânăr număr unu din lume. -Mama ta"

Ilie Năstase, în mijlocul unui scandal în tenis. ( Getty)

În ciuda replicilor dure ale tenismenei, Ilie Năstase nu dă înapoi. Ba mai mult, în urma unui conflict recent de pe terenul de tenis, la meciul dintre România şi Marea Britanie, Năstase a declarat pentru Daily Mirror: "Nu regret şi pot să mă trimită la închisoare, dacă doresc - nu-mi pasă". Se pare că Federaţia Internaţională de Tenis i-a ridicat acreditarea lui Ilie Nastase şi nu a mai putut fi capitanul echipei Romaniei la meciurile de duminică.

Foto: Instagram, Getty Images, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Rihanna Riri (1) jpg
cub sotia nosfe png
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg