Serena Williams se retrage din tenis. Ce avere fabuloasă a strâns una dintre cele mai bine cotate sportive ale lumii

10 august, 2022
Serena Williams (2) jpg

Momente emoționante pentru marea sportivă. A dăruit totul acestui sport, iar acum e momentul să-și ia adio și să facă bilanțul.

Căci da, Serena Williams a scris istorie. Tenismena ambițioasă, nr 1 mondial timp de 319 săptămâni, a anunțat în cel mai recent număr Vogue că după US Open 2022, va duce meciurile pe un alt teren.

Serena dorește să se concentreze pe „alte lucruri, care sunt importante pentru mine”.

Câștigătoarea a 23 de titluri de Grand Slam, Williams spune că va da totul la US Open, dar după ce se va termina, viața ei va lua altă turnură.

Adevărul este că marea sportivă abia așteaptă un nou capitol în viața sa, după ce a muncit enorm din copilărie. Consideră că e momentul și că merită să se bucure de viață. Și va avea și cu ce, căci a strâns o avere frumușică din cariera sa în sport.

La 40 de ani, Serena Williams (407 WTA) este multi-milionară „self-made”, ocupând locul 98 în clasamentul mondial Forbes, care ține cont de femeile care și-au făcut averi pe cont propriu. Valoarea totală a averii Serenei Williams ajungea în toamna anului 2021 la suma colosală 240 de milioane de dolari.

Jucătoare profesionistă încă din anul 1995, Serena Williams a câștigat în cele două decenii și jumătate de tenis  94,5 milioane de dolari!

„De obicei, îmi investesc banii. Sunt cea mai plictisitoare persoană. Nu îi cheltui, ci îi investesc. Nu am fost bună în a ști cum să mă răsplătesc, învăț asta acum. M-am gândit la niște bijuterii,” spunea Serena Williams pentru People, în 2020.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Depp și avocata lui
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg