Serghei Mizil o desfiinţează pe Oana Mizil: ”Aţi căutat-o, toţi spuneţi că este copilul meu. Nu este şi nu o cheamă Mizil”

29 octombrie, 2021
1 fotojet 3 jpg jpeg

Serghei Mizil este dărâmat după moartea surorii sale, Donca. La câteva zile după înmormântare, a ieşit public cu câteva clarificări.

El a anunţat pe pagina sa de socializare: ”Aţi intrat cu bocancii în tragedia familiei mele aşa că am decis să vorbesc. Pe seară, postez un material mai amplu, primul şi ultimul pe temă.”

Bărbatul o desfiinţează pe Oana Mizil, soţia lui Marian Vanghelie, care a şi participat la înmormântarea Doncăi Mizil. Pe 23 octombrie, Serghei a scris pe pagina sa de socializare: ”Azi e cea mai tristă zi din viaţa mea. Am pierdut-o pe sora mea, Donca. Dumnezeu să te odihnească…”

Oana şi-a exprimat regretele şi ea online, scriind: ”Coca mea! Draga mea Donca! Te iubesc pana la Lună si înapoi! Drumul până in Împărăţia Cerului sa îţi fie lin si frumos! Mi-ai fost mai mult decât Mătuşă, mi-ai fost ca o Mamă! Întotdeauna in inima mea! ❤️❤️❤️ Domnul sa te odihneasca in pace! RIP”.

Soţia lui Marian Vanghelie a vorbit apoi şi despre drama prin care ar fi trecut Sonia Donca. A avut regrete cu acel copil pe care nu a putut să îl aibă. La opt luni i s-a scos bebeluşul din burtică, cu prima ei iubire, Nicu (n.r Nicu Ceauşescu). Apoi am apărut noi şi soţul ei, care este un om extraordinar şi va rămâne în continuare alături de noi, a declarat Oana Mizil, potrivit wowbiz.ro.

După ce Oana Mizil a făcut aceste declaraţii în urma decesului surorii sale, Serghei Mizil a luat foc şi a desfiinţat-o pe Oana. Acesta a postat un material video în care se declară revoltat de toate acţiunile Oanei Mizil, despre care spune, cu furie: ”Am avut o săptămână foarte grea. Am stat să mă gândesc mult dacă să spun ce am să spun acum, dar trebuie să pun punct la nişte lucruri.”

”Toate televiziunile şi toată lume au căutat-o pe numita Oana Mizil. Toţi spuneţi că este copilul meu. Nu este copilul meu. Şi nu o cheamă Mizil. Pe ea o cheamă Oana Coman Ştefănescu Nicolae. Şi-a permis să intre cu bocancii în viaţa mea şi a surorii mele, Donca. Pot să demonstrez şi cu acte că suntem fraţi, să se termine toate discuţiile astea că eu sunt înfiat, că suntem înfiaţi. Acest personaj, Oana Coman Ştefănescu Nicolae, nu Mizil, Mizil a fost adăugat (…) Dacă ea vrea să se intituleze, pe mine nu mă interesează, ea poate să zică orice, să facă orice. Familia Niculescu-Mizil, în toată relaţia asta, sunt eu, Donca şi cu Lidia”, a ţinut  Serghei Mizil să puncteze.Recente pe Ok! Magazine

meghan markle 1 jpg
Klaus Iohannis si Carmen Iohannis in alb in America la New York 2022 (1) jpeg
meghan markle si johnny depp jpg
morone43 jpg
kate william profimedia 0725226423 jpg
Regina Letizia și Jill Biden în SUA jpg
Regina Consoartă Camilla jpg
william84 jpg
angelina jolie si shiloh jolie-pitt
Demi costum de baie jpg
neacsu12 jpg
Kaley Cuoco și Pete Davidson (13) jpg
DSC 4600 jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (3) jpg
sha10 jpg
marc2 jpg
eva31 jpg
trump10 jpg