Sergiu Costache și Silviu Mircescu trădează „Clanul”? Uite în ce film nou apar

19 septembrie, 2023

Rivalii din „Clanul” devin parteneri în noul film „Băieți deștepți”, o producție în regia lui Igor Cobileanski.

Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg

Îndrăgiții actori Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe care îi revedem în sezonul al treilea din serialul „Clanul”, în fiecare luni, de la 20:30 la Pro TV, sunt protagoniști în cel mai așteptat film românesc al toamnei, „Băieți deștepți”, în regia lui Igor Cobileanski. Dacă în serial cei doi actori interpretează personaje aflate în tabere diferite, în noul lungmetraj fac parte din aceeași echipă, interpretând 2 polițiști simpatici implicați într-o misiune periculoasă, care pun la cale un plan complex pentru a aduce în fața legii un interlop notoriu.

În filmul care va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara începând cu 13 octombrie, îl vedem pe Silviu Mircescu în rolul lui Costi, un polițist simpatic, cu un caracter vulcanic și cu simțul umorului.

De Sergiu Costache mă leagă o prietenie de peste 10 ani. Ne-am cunoscut în facultate de unde am și început să lucrăm ușor, ușor și iată-ne la ora actuală cu 2 seriale făcute, 3 filme și două spectacole de teatru. Și mai nou, facem echipă bună în filmul «Băieți deștepți». Din 13 octombrie ne vedem în cinematografele din toată țara! Personajul pe care îl interpretez este un polițist vulnerabil, exploziv și cu simțul umorului dezvoltat pe nume Costi. Așadar v-am spus mai sus ce-mi place la el, sunt sigur că personajul va cuceri și publicul”, a spus Silviu Mircescu.

Sergiu Costache interpretează rolul unui polițist suspendat din funcție în urma abaterilor disciplinare, Alex, care este repus în funcție pentru a rezolva un caz foarte complicat. „«Băieți deștepți» este o comedie polițistă, plină de acțiune și suspans, după o idee de Tiberiu Ioana, unul dintre protagoniștii filmului și producătorul executiv al proiectului. Este un film care cu siguranță va atrage public numeros în cinematografe, atât datorită subiectului cât și a distribuției inedite. Alex, personajul pe care îl interpretez, este un polițist atras de spiritualitate și meditație, care detestă atât de tare violența, încât pe tot parcursul misiunii decide să nu-și folosească arma din dotare, indiferent de situația în care este pus”, a declarat Sergiu Costache.

„Băieți deștepți” este un film de acțiune-comedie care îi are în prim-plan pe Leo, Alex și Costi, o echipă de polițiști suspendați ce sunt chemați înapoi la datorie pentru a investiga un baron local al drogurilor, Narcis, cu care au o istorie îndelungată. În mijlocul acțiunii înflorește o surprinzătoare poveste de dragoste între Leo și Lara, mâna dreaptă a traficantului. Vor reuși oare cei trei polițiști să îl captureze pe Narcis? Răsturnările de situație spectaculoase, scenele de acțiune pline de adrenalină, trădările neașteptate, umorul și încurcăturile celor trei polițiști fac din film o experiență de neratat.

Alături de actorii ce îi interpretează pe cei trei polițiști, Tiberiu Ioana, Sergiu Costache și Silviu Mircescu, pe marile ecrane o vedem pe Olimpia Melinte în rolul Elenei, coordonatoarea echipei polițiste, dar și pe Cristian Iacob, în rolul notoriului Narcis. Din distribuția peliculei fac parte și artiști autohtoni îndrăgiți, precum Alex Velea, Ruby, Vali Vijelie, Johny Romano și Dan Bursuc.

Igor Cobileanski (Umbre, La Limita de Jos a Cerului, Când se stinge lumina), câștigătorul a mai multe Premii GOPO, a regizat Băieți Deștepți după un scenariu semnat de Alexandru Bergauer, Tiberiu Ioana și Cobileanski, pornind de la o idee de Tiberiu Ioana.

Băieți Deștepți este o producție marca Tiral Films și va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din România începând din 13 octombrie 2023.Recente pe Ok! Magazine

Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg
Bruce Willis și Emma Heming în 2019, GettyImages 1083172626 jpg
nunta lui Edy Kovacs cu Ana Baniciu   Grabazei Photography (2) jpg
Sophia Loren, deschidere restaurant jpg
banner cristina cioran png
Simona Urzica si Marius Urzica, impreuna cu fiica lor, Yasmin   arhiva personala (1) jpg
Miley în Vogue, Instagram PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit jpg
Madalina Ghenea si Philipp Plein impreuna la Milano   Instagram (1) jpg
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg