Sergiu Nicolaescu: "Mai am puţini ani de trăit"

13 decembrie, 2012
img 0849 preview jpeg

În cadrul unui discurs emoţionant, ţinut în Parlament, cineastul a spus că puţinul timp care i-a mai rămas vrea să-l dedice artei filmului.

În cadrul unui discurs emoţionant, ţinut în Parlament, cineastul a spus că puţinul timp care i-a mai rămas vrea să-l dedice artei filmului.

Creatorul atâtor celebre filme româneşti şi fost senatorul PSD, Sergiu Nicolaescu n-a mai candidat pentru un nou mandat, dorind să se retragă definitiv din politică.

El le-a adresat foştilor săi colegi parlamentari mulţumiri pentru perioada petrecută împreună, spunându-le că mai are puţini ani de trăit şi îşi doreşte să-şi încheie activitatea în cadrul profesiei sale.

image

„Vreau să vă mulţumesc pentru aceşti patru ani minunaţi pe care i-am petrecut împreună, în care dumneavoastră mi-aţi dăruit stimă şi consideraţie, simţăminte pe care şi eu vi le datorez. Mai am puţini ani de trăit şi mi-am dorit să-i termin în profesia mea, pentru acest lucru nu am participat la alegeri. Vreau să vă spun un sincer «La revedere!» şi vreau să vă spun în acelaşi timp «La mulţi ani!» şi sărbători fericite“, a spus Nicolaescu de la tribuna Senatului, în ultima şedinţă a actualei legislaturi, fiind aplaudat de cei prezenţi.

Foto: arhiva ADHRecente pe Ok! Magazine

alberts30 jpg
Vera Wang jpg
perju20 jpg
1 paul de romania jpg jpeg
liot2 jpg
begona gomez profimedia 0703879614 jpg
brigitte profimedia 0703853077 jpg
allen jpg
Printesa Lia trecutul ei printul Paul Lambrino de Romania (11) jpg
ciutacu20 jpg
Top Gun  Tom Cruise (3) jpg
Cameron Diaz jpg
r kelly gettyimages 172025666 jpeg
8 johnny depp3 jpg jpeg
Shakira si Pique jpg
brigitte profimedia 0703644029 jpg
3 ariana grande jpg jpeg
Winona Ryder și Johnny Depp (4) jpg