SERIAL: Secrete scandaloase ale vechiului Hollywood

24 noiembrie, 2015
marilyn monroe rexfeatures 390878gx jpeg

Sex, intrigi politice, prostituţie, drame şi scandaluri subterane. Toate sunt ingrediente pe care s-a ridicat Cetatea Filmului, iar acestea sunt doar câteva dintre poveştile picante care i-au marcat istoria, dezvăluite în ediţia de colecţie marca OK!, „Legendele Hollywoodului”

Sex, intrigi politice, prostituţie, drame şi scandaluri subterane. Toate sunt ingrediente pe care s-a ridicat Cetatea Filmului, iar acestea sunt doar câteva dintre poveştile picante, dezvăluite în ediţia de colecţie marca OK!, „Legendele Hollywoodului”

Lui Marlon Brando îi plăceau bărbaţii...

„Homosexualitatea e atât de la modă, încât nu mai e subiect de ştire. Ca mulţi bărbaţi, şi eu am avut experienţe homo­sexuale şi nu mi-e ruşine cu asta”, a declarat, la un moment dat, Brando. De altfel, prin culisele Hollywoodului, a circulat o vreme o fotografie (ajunsă finalmente şi pe Internet): un cadru apropiat al lui Marlon, cu buzele în jurul unui membru erect. O ima­gine considerată o făcătură, dar se zvoneşte că Marlon însuşi i-ar fi recunoscut veridicitatea unor prieteni, spunând: „Poza a fost făcută ca o glumă la o petrecere. Nu trebuie luată în serios“. Organul sexual i-ar fi aparţinut lui Wally Cox, un prieten bun de-al lui Brando, cu care a şi împărţit, la începutul carierei, un apartament în New York.

Care este adevărul despre moartea lui Marilyn Monroe?

image

A fost omorâtă? Numeroase teorii ale conspiraţiei i-au implicat în moartea celei mai iubite stele de cinema pe fraţii Kennedy, FBI-ul sau Mafia. Într-un manuscris nepublicat, „Marilyn, the Kennedys and Me”, detectivul Fred Ostash – care susţine că a plasat microfoane în casa cumnatului preşedintelui american JFK, Peter Lawford – dezvăluie că, după o ceartă violentă în locuinţa celui de mai sus, Bobby Kennedy ar fi sufocat-o cu o pernă, după ce Monroe a ameninţat că face publică relaţia lor.

Marlene Dietrich a vrut să-l omoare pe Hitler!

Diva visa că poate împleti ca nimeni altcineva sexul cu politica. Şi a mers până într-acolo încât să viseze că ea ar fi putut să-l asasineze pe Hitler. Cu un plan conform căruia ar fi acceptat să facă un singur film în Germania, cu condiţia de-a fi lăsată o noapte cu Fuhrerul. „Aş putea să mă prefac că-i destăinui ce simt pentru el, spunându-i că sunt nebuneşte îndrăgostită de el. Am auzit că Hitler mă place şi sunt convinsă că va accepta întrevederea”, i-a explicat Dietrich lui Douglas Fairbanks Jr., unul dintre iubiţii ei – potrivit mărturisirilor acestuia. Marlene se gândea că va lua la ea doar un ac de păr otrăvit ca armă a crimei. Simple fabulaţii ale unei dive care voia să-şi măsoare forţa sex-appealului?

image

Mama lui Charlie Chaplin fusese prostituată

image

Psihiatrul Stephen Weissman consideră că tot zbuciumul sufletesc care l-a şi inspirat ca artist pe Chaplin ar fi fost cauzat în mare parte de o mamă cu trecut de prostituată. E o versiune greu digerabilă, cu atât mai mult pentru celebra fiică a artistului, Geraldine, care a şi dorit să interzică volumul defăimător semnat de Weissman. Asta pentru că toată viaţa sa, Chaplin o descrisese pe mama lui, Hannah, ca pe o femeie extraordinar de frumoasă şi de iubi­toare. În autobiografia lui din 1964, el spune că decăderea lui Hannah, care a sfârşit într-un spital de boli nervoase, a fost cauzată de sărăcie şi de faptul că s-a înfometat constant pentru a le rămâne mâncare co­piilor ei. La polul opus, Weissman nu neagă sărăcia, dar pretinde că Hannah ar fi contractat sifilis pe când şi-ar fi oferit serviciile de damă de companie, de unde şi boala ei mintală. Povestea lui spune că aceasta ar fi plecat o vreme în Africa de Sud, cu un bărbat care ar fi forţat-o să se prostitueze într-o aşezare fondată acolo de căutătorii mânaţi de febra aurului…

Vivien Leigh plătea tineri pentru sex

image

Darwin Porter (care a cunoscut-o pe actriţă în anii ’60) şi Roy Moseley (fostul asistent al lui Laurence Olivier, soţul actriţei) susţin că apetitul sexual al lui Vivien se extinsese la bărbaţii care se prostituau la o casă de to­leranţă din Los Angeles, deghizată în benzinărie, sub firma Scotty’s. „ În anii ’40, cea mai cunoscută stea a Hollywoodului conducea până la Scotty’s cu prietenul ei, regizorul Geor­ge Cukor, de unde îşi alegeau tineri cu care să petreacă noaptea, pe care îi plăteau în cadouri scumpe, precum cutii preţioase de tabac şi bijuterii. Azi, puseurile ei sexuale ar fi diagnosticate ca făcând parte din sindromul bipolar, pentru care există medicamente, dar în zilele acelea, cei din jurul ei nu ştiau cum să facă faţă unui asemenea comportament“, spun cei doi. Că Scotty Bowers a fost un fel de Heidi Fleiss în anii ’40, având o reţea de prostituţie pentru cele mai selecte cercuri de la Hollywood, asta o ştim. Că Vivien s-a numărat printre clienţi rămâne sub semnul întrebării.

Foto: Getty Images/ GuliverRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg