Sex în public, bondage şi... gerbilling. Ce fetişuri au cele mai dezinhibate staruri?

3 iulie, 2017
111111111111 jpeg

Nimic nu este exclus pentru cele mai sexy vedete din lume, când vine vorba să simtă extazul pe propria piele sau să ofere plăcerea maximă partenerului lor.

Richard Gere preferă... prezenţa animalelor

image

Nu, nu e zoofil, însă nici nu simte plăcerea absolută dintr-un simplu contact intim, ca restul lumii. Se pare că faimosul actor are un fetiş cât se poate de... neobişnuit. El aduce mici animale în dormitor pentru a-şi spori plăcerea sexuală. Se numeşte gerbilling, de la gerbil, animal mic, rozător. Şi anume ia nişte hamsteri sau şoricei nevinovaţi şi îi introduce în anus, pentru un plus de extaz. Nu avem dovezi concrete că asemenea practici sunt preferate într-adevăr de Richard, însă zvonul că Gere are asemenea obiceiuri în dormitor a luat naştere încă din anii '80 şi n-a dispărut nici în ziua de azi. Se pare că starul a fost internat de urgenţă, cu ani în urmă, din cauza unui animăluţ care nu şi-a mai găsit, bietul de el, calea spre exterior şi actorul a fost nevoit să fie supus unei mici intervenţii chirugicale în acest sens. Normal că totul a fost negat cu vehemenţă de Richard şi reprezentanţii lui, însă tot ne face să ne întrebăm dacă totul este sau nu adevărat...

Kristen Stewart adoră cătuşele, eşarfele şi penele

image

În timpul relaţiei cu Robert Pattinson, se pare că starul feminin din Twilight a ştiut exact ce să facă pentru a-i face pe plac iubitului ei în aşternut. Cel puţin aşa susţine un apropiat de-ai fostului cuplu, care a declarat următoarele: “Kristen ştie ce anume îi place lui Rob. Au o viaţă sexuală foarte activă!” Din care, se pare, că nu lipseau anumite costume supersexy şi DVD-uri care să aducă sarea şi piperul în viaţa lor intimă. “Cătuşe, eşarfe cu care să se lege şi pene – acesta era arsenalul lor”, continuă mărturiile sursa cu pricina.

Justin Timberlake face sex în timpul concertelor sale

image

Întrebat dacă are obiceiuri ieşite din comun în dormitor, starul a răspuns cum a considerat el că ar trebui să răspundă: “Nu rămân cu şosetele în picioare şi nici nu cânt în pat. N-am un fetiş anume.” Totuşi, există surse din apropierea vedetei care ţin să-l contrazică pe acesta. În urmă cu câţiva ani, când era la începutul idilei cu Jessica Biel, cei doi amorezi adorau să facă sex în public. De fapt, preferau să aibă parte de câte o partidă scurtă de sex chiar în timpul concertelor lui. Ulala!

Britney Spears îşi gâdilă partenerul

image

În 2016, Prinţesa Pop a făcut câteva declaraţii interesante în timpul discuţiei pe care a avut-o cu James Corden. Ea a spus că a suferit atât de multe dezamăgiri amoroase, încât nu-şi mai doreşte să se mărite vreodată, dar, la scurt timp, dialogul s-a mutat spre un subiect şi mai hot! “Se pare că există ceva mai interesant decât bondage-ul şi pedepsele corporale. Cică bărbaţii sunt înnebuniţi după gâdilat. Şi vor ca acest gâdilat să dureze o lungă perioadă de timp”, a spus Britney. Oare de unde ştie Brit de asemenea practici? Hmmm…

Madonna n-a fost deloc impresionată de Fifty Shades of Grey

image

Sincer, nici nu ne aşteptam să fie! Doar cea mai dezinhibată diva din showbiz-ul american a văzut şi făcut multe la viaţa ei, nu? Madge a spus că filmul de mare succes nu e prea sexy şi nici nu are cum să pară interesant decât poate pentru cei care nu au făcut niciodată sex. Ups! “Am aşteptat şi am tot aşteptat să se întâmple ceva incitant în acea camera roşie şi nimic. Decât multe palme trase şi atât”, a declarat dezamăgită Madonna. Dacă e să ne gândim la casetele video ale superstarului, cu conţinut XXX (realizate de pe vremea când Madge nu era încă faimoasă şi devenite publice odată ce fostul iubit al divei le-a scos de la naftalină cu câţiva ani în urmă), ne scoatem pălăria în faţa experimentatei vedete!

Angelina Jolie şi jucăriile ei sexuale

image

Mama a şase copii şi reprezentanta unor organizaţii filantropice a avut un trecut amoros cât se poate de bogat. De pildă, în timpul mariajului de trei ani cu Billy Bob Thornton, au ieşit la iveală preferinţele divei în dormitor. De fapt, chiar fostul ei soţ a dat-o de gol pe Angie. “Angelina a considerat sexy, în momentele noastre intime, să luăm o lamă de ras şi să ne tăiem la degete, pentru a curge sângele şi a-l pune apoi într-un mic recipient pe care să-l purtăm la gât”, a dezvăluit acesta. Iar, în timpul căsniciei cu Brad Pitt, Jolie avea un dulăpior întreg cu jucării sexuale. “Îi place să fie jucăuşă în dormitor, dar şi să-şi arate latura dură din când în când”, a mărturisit o sursă.

Lui Scarlett Johansson îi place să facă sex în public

image

Chiar ea a recunoscut acest lucru. Şi adevărul e că nici nu ne imaginam că senzuala divă ar fi vreo mironosiţă în dormitor. “Cred că e sexy să faci sex în maşină, de pildă. Dacă am chef de ceva mai ieşit din comun, de o mică aventură, mă gândesc la bancheta din spatele maşinii…”, a spus dezinvolta Scarlett.

Eva Longoria preferă ca bărbatul să preia iniţiativa

image

De fapt, frumoasa actriţă adoră bondage-ul. Şi nu atât să fie ea în control şi să dea ordine partenerului ei de nebunii, cât mai ales să se supună voinţei acestuia. Adică să fie legată şi să aştepte cu mare interes ce are de gând acesta să facă, pentru a-i oferi Evei plăcerea maximă. “Nu mă opun dacă mi se propune să fiu legată cu eşarfe de mătase. De fapt, îmi plac la nebunie bărbaţii care preiau iniţiativa. E ceva sexy legat de faptul de-a te preda, de a fi supus, pentru că devii vulnerabil şi, astfel, te aşteaptă ceva surprize…”, a declarat chiar Longoria.

Şi Christina Aguilera este exhibiţionistă

image

N-o spunem noi, ci chiar vedeta care a recunoscut că a făcut sex cu fostul ei soţ, Jordan Bratman, într-un club de noapte londonez. “Totul s-a petrecut într-o încăpere anume. Dar nu vă pot spune clubul în care s-a întâmplat asta, pentru că nu vreau ca localul respectiv să aibă apoi probleme…”, ne-a mărturisit diva.Recente pe Ok! Magazine

J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg