Sex is in the air! Ele şi-au părăsit partenerii de viaţă pentru nişte toy boy!

6 februarie, 2018
FotoJet (1) jpeg

Nu numai bărbaţii – ajunşi la o vârstă aşa-zis respectabilă – îşi caută iubite mai tinere! La Hollywood, s-a împământenit moda cuplurilor cu mare diferenţă de vârstă între parteneri, iar femeile mature îşi afişează şi ele, cu nonşalanţă, toy boy-ul din dotare!  

Susan Sarandon

image

Actriţa l-a întâlnit pe Tim Robbins, care e şi el cu vreo 12 ani mai tinerel decât ea, pe platoul de filmări de la Bull Durham (1987) şi au rămas împreună timp de 23 de ani. Nu s-au căsătorit niciodată, dar au făcut doi copii până să se despartă, în decembrie 2009. Aproape imediat după asta, Susan i-a şi găsit un înlocuitor lui Tim.

Are 71 de ani! Poţi să crezi una ca asta?!

Noul iubit al lui Sarandon era Jonathan Bricklin, care este cu 31 de ani mai tânăr decât ea! “Pentru mine, nu contează vârsta, sexul, culoarea pielii, ci doar sufletul omului”, spunea actriţa pe vremea când era îndrăgostită lulea de toy boy-ul ei. Din păcate, fericirea lor nu a durat la nesfârşit. După 6 ani de idilă, şi-au luat “Adio!” unul de la celălalt.

Madonna

image

Diva pop şi Guy Ritchie şi-au anunţat sfârşitul mariajului lor în noiembrie 2008. El e cu 10 ani mai tânăr decât ea, dar totuşi nu suficient de... fresh pentru Madge, care imediat după divorţ şi-a găsit consolarea în braţele altui bărbat, mult mai tânăr decât ea. La câteva săptămâni după despărţirea de regizorul britanic, Madonna şi-a făcut publică relaţia amoroasă cu Alex Rodriguez, care avea 33 de ani pe-atunci, în timp ce ea avea 50.

image

Dar nici acesta nu era destul de “proaspăt” pentru ea! Pentru că superstarul muzical şi-a îndreptat privirea spre Jesus Luz, de 22 de ani, Madonna fiind cu doar 14 ani mai mare decât mama acestuia. După care, l-a sedus pe Brahim Zaibat, care e cu 24 de ani mai tânăr decât diva.

Robin Wright

image

A avut, timp de 13 ani, o relaţie tumultuoasă cu Sean Penn, de care a divorţat în 2010, după care actriţa din House of Cards n-a stat singură mult timp. De fapt, s-a şi mutat cu actorul Ben Foster, care este cu 15 ani mai tânăr decât ea. Cei doi actori au format un cuplu timp de trei ani, după care s-au logodit şi au mai stat împreună încă un an, dar au pornit pe drumuri diferite în august 2015.

image

Jennifer Lopez

image

În 2011, diva latino a divorţat de Marc Anthony, după şapte ani de căsnicie şi doi copii, gemenii Max şi Emme. După despărţire, Jen s-a implicat într-o idilă pasională cu unul dintre dansatorii ei, Casper Smart. Ea avea 41 de ani atunci, el doar 24. Cei doi amorezi n-au rezistat foarte mult împreună, în august 2016 despărţindu-se în văzul lumii întregi.

image

Dar JLo nu s-a dezis de la obiceiurile ei de cougar veritabil, în decembrie 2016 ea fiind văzută tot mai mult în prezenţa lui Drake, care e cu 17 ani mai tinerel decât ea. Până şi actualul ei iubit e mai fresh decât ea – Alex Rodriguez are cu şase ani mai puţin decât ea.Recente pe Ok! Magazine

Doina Teodoru stand up despre Dana Budeanu la iUmor   Antena 1 (4) jpg
roxana hulpe botez fetita jpg
nunta smiley si gina pistol jpg
general 2 jpg
Eva Longoria, splendidă la Cannes, mai 2023, Getty (4) jpg
Salma Hayek la Cannes, mai 2023, Getty (1) jpg
Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (3) jpg
Victoria și Beckham Screenshot 2023 04 19 at 19 45 16 png
Beyoncé și Tina Turner împreună pe scenă, în 2008, Getty (1) jpg
Heidi Klum la Cannes 2023, Getty (3) jpg
Tina Turner si Erwin GettyImages 471719398 jpg
Madalina Ghenea 1, Instagram (4) jpg
Oana Ioniță și Florin Budnaru
Bryan Adams, Diana Ross si Tina Turner Foto: Instagram
Tina Turner a murit  Foto: Profimedia
Andreea Cristea colaj jpg
Gina Chirila (1) jpg
Irina Shayk la Cannes, Foto Getty (2) jpg