Sex pe gheaţă la Jocurile Olimpice. Ei au şocat audienţa cu această poziţie!

16 februarie, 2018
tessa 1 jpeg

Formează una dintre cele mai populare perechi de dansatori pe gheaţă din lume. Vorbim de canadienii Tessa Virtue (28) şi Scott Moir (30), care şi-au asigurat deja o medalie de aur în proba pe echipe, de duminica trecută.

image

Numai că cei care le-au admirat dansul pe gheaţă în această probă a Jocurilor Olimpice din Coreea de Sud n-au putut trece cu vederea poziţiile neobişnuit de hot pe care le-au abordat aceştia în programul inspirat din filmul Moulin Rouge.

La un moment dat, Scott o ridică pe partenera sa pe umeri, întoarsă spre el, astfel încât faţa acestuia este plasată riscant de aproape de zona ei inghinală. După programul care a fost atât de discutat în presa de specialitate, Moir a recunoscut că această poziţie a fost voit sugestivă.

“Am vrut să transmitem un mesaj diferit, iar dacă asta a însemnat să imprimăm o notă ridicată de sexualitate programului, atunci consider că misiunea noastră a fost îndeplinită”, a spus canadianul.

image

La rândul ei, Tessa a glumit într-un interviu catalogând programul lor de dans ca fiind porno. Înainte de începerea Olimpiadei, canadienii au fost rugaţi să-şi cuminţească programul, pentru a putea fi privit şi de familiile cu copii, însă dansul prezentat de aceştia în concurs şi-a păstrat nota extrem de sexy.

Iar dacă interesează pe cineva şi acest aspect, vă spunem noi: aceşti frumoşi şi talentaţi canadieni nu sunt împreună şi în afara patinoarului. Dar ar face, ce-i drept, o pereche hot.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg