Sex simboluri care s-au îndrăgostit de nişte “tocilari”. Se potrivesc?

16 octombrie, 2017
FotoJet (4) jpeg

Ar putea avea orice bărbat din lume, atât de frumoase şi de sexy sunt, însă aceste vedete au pus ochii pe nişte masculi care numai atrăgători nu pot fi numiţi, având în vedere look-ul lor cât se poate de plictisitor şi fizicul care lasă de dorit.

Olivia Wilde & Jason Sudeikis

image

Nici măcar numele lor de familie nu se potrivesc! Ea e “sălbatică”, pe când el… greu de reţinut! Actriţa este una dintre cele mai sexy femei de la Hollywood, iar soţul ei este… să zicem unul dintre cei mai amuzanţi bărbaţi din Cetatea Filmului. Şi, în ceea ce îi priveşte pe ei, sincronizarea a fost perfectă, că altceva chiar că nu ştiu ce i-ar fi putut apropia!

image

Olivia a pus ochii ei frumoşi pe unul ca Jason doar pentru că era de-abia ieşită dintr-un mariaj cu un prinţ italian (Tao Ruspoli pe numele lui) şi şi-o fi jurat să nu mai dea atenţie exteriorului, ci să găsească doar un băiat bun, cu care să se aşeze la casa ei. Ceea ce a şi făcut!

Frumoasă foc!

Proaspăt scăpat şi el de un mariaj eşuat (cu producătorul Kay Cannon), Sudeikis şi-o fi zis că i-a pus Dumnezeu mâna-n cap când o femeie ca Wilde a acceptat să iasă cu el în oraş şi, mai târziu, să-i devină soţie. Şi aşa şi e! Şi, culmea, ea pare topită după el şi după atâta amar de vreme petrecut împreună şi doi copii rezultaţi din mariajul lor. Hm!

Amber Heard & Elon Musk

Par o pereche potrivită?

Să-l înlocuieşti pe Johnny Depp cu Elon Musk, zău aşa?! O fi el un om de afaceri prosper, dar nici actorul nu e un neica nimeni la Hollywood, chiar s-a numărat, ani la rând, printre vedetele cel mai bine plătite din Cetatea Filmului. Ok, nu a ajuns starul hollywoodian să-şi compare averea cu miliardarul Musk, dar orişicât… Depp se bucură de o notorietate mult mai mare decât cea a lui Elon şi are un farmec incontestabil. Iar, în ceea ce priveşte look-ul actorului, Johnny iese din nou câştigător în comparaţie cu ternul Musk.

Nu-i stătea mai bine la braţul lui Johnny Depp?

Şi oricum, pe lângă miliardele din bancă, cu ce se poate lăuda cel care i-a fost iubit actriţei imediat după divorţul de colegul ei de breaslă? Poate cu visurile lui de-a coloniza, într-o bună zi, planeta Marte (nu-i nicio glumă, omul deţine deja câteva nave spaţiale, care lucrează cot la cot cu NASA în acest sens) sau proiectele lui ambiţioase de a folosi cât mai eficient resursele Pământului. Te şi întrebi ce aveau în comun cei doi iubiţi… Nu multe, având în vedere că Amber şi Elon s-au despărţit la scurt timp după ce şi-au început idila.

Miranda Kerr & Evan Spiegel

Ea - sexy, el - deştept.

Ea îşi câştigă existenţa cu ajutorul frumuseţii ei fizice, fiind un model de renume mondial, un îngeraş Victoria’s Secret foarte apreciat în întreaga lume, iar el îşi petrecere cea mai mare parte a timpului său cu nasu-n calculator. Evan este co-fondatorul SnapChat şi un adevărat Rege al social media. E limpede că în familia lor (pentru că au devenit o familie, oficializându-şi relaţia la scurt timp după ce au devenit un cuplu) el este cel deştept, iar ea – cea frumoasă.

Ea ştie să pozeze, el râde sau... se face de râs?

Şi la fel de evident este şi că Miranda ştie să pozeze, atunci când aparatul foto e îndreptat spre ei, iar el se fâstâceşte ca un băieţel ruşinos. A, şi care-i treaba cu tricoul acela care pare purtat excesiv?!? Ea s-a îmbrăcat atractiv, pentru evenimentul la care au mers împreună, pe când el a plecat de-acasă în aceleaşi haine pe care le poartă de o săptămână??

O tipă sexy cu un "tocilar"

Jennifer Lawrence & Darren Aronofsky

Tânăra sexy şi un nene prăfuit, cam aşa arată împreună...

Am crezut că între frumoasa actriţă şi producătorul hollywoodian a existat o aventură care n-a durat mai mult decât un film. Când colo, după mai bine de un an de afişat amorul nebun dintre ei în văzul lumii, pe străzile americane, iată că cei doi şi-au făcut apariţia împreună pe covorul roşu şi, mai mult de-atât, ea afişează un inel cu diamant pe inelar şi pare mai fericită ca oricând.

E clar că nu atuurile fizice îi plac ei la el...

Cum e posibil ca o femeie atât de frumoasă ca Jennifer să găsească atrăgător un bărbat vizibil mai în vârstă decât ea şi cu un aspect… deloc irezistibil? Cum era expresia aceea - dragostea e oarbă?...Recente pe Ok! Magazine

Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg
Sergiu Costache si Silviu Mircescu   pagina personala (1) jpg
fotografii noi de la nunta lui Garrett Cayton cu Ana Geoana, fiica lui Mircea Geoana la Venetia   Instagram (10) jpg
o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg
Alin Oprea s a însurat jpg
Jennifer Garner și Ben Affleck au fost căsătoriți timp de nouă ani jpeg
Adele in concert la Las Vegas   Instagram (4) jpg
Alexandru Ciucu (3) jpg
Hugh Jackman și soția  foto   Shutterstock jpg
Ion Ion Tiriac vs Serena William in scandalul de dopaj ce o vizeaza pe Simona Halep jpg
Andreea Marin si fiica sa, Violeta Banica, intr un pictorial funny si elegant   Alex Galmeanu, pagina oficiala (1) jpg
Elon Musk şi Amber Heard au avutt o relaţie scurtă jpeg
Salma Hayek despre cum se mentine tanara si supla   Instagram jpg
rona hartner
iulia vantur si salman khan 8 webp
Raluca Lazarut in SUA 2023   Instagram (7) jpg