Sexy Corina Bud. Uite ce bine arată şi cum s-a fotografiat!

3 martie, 2017
corina6 png

Este una dintre cele mai sexy şi mai nonconformiste artiste din România şi nu se sfieşte să apară în ipostaze cât mai senzuale, îmbrăcată în cât mai puţine haine. Ce-i drept, are şi cu ce se mândri - un corp de invidiat.

Corina este o împătimită a sportului, după cum vedem şi din fotografiile distribuite pe reţelele de socializare în care apare la sala de fitness. Dar transformarea recentă a cântăreţei este uluitoare - are un corp tonifiat şi plin de muşchi. Corina este cu siguranţă o femeie pe care mulţi bărbaţi, atât celebri, cât şi mai puţin cunoscuţi, şi-o doresc. Deşi mama unui băiat de 8 ani şi jumătate, Robin, artista are un corp la care multe adolescente, dar şi femei în toată firea, ar râvni.

După 20 de ani de relaţie şi un copil, cântăreaţa anunţa anul trecut prin martie că nu mai formează un cuplu cu partenerul său, Nelu Bun, din cauza infidelităţii acestuia. La cât de hot este, nu ştim cine ar avea tupeul să o înşele. Şi totuşi s-a întâmplat. Acum că este singură - nu ştim nimic de o nouă relaţie - o mulţime de bărbaţi probabil că se înghesuie la uşa ei, dacă ne luam după fotografiile distribuite pe Instagram, care sunt extrem de sexy - ba în lenjerie intimă, ba în pat în ipostaze provocatoare. Cert este că blonda are un sex-appeal căruia nu-i poţi rezista.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Hailey Baldwin Bieberprofimedia 0679444425 jpg
brad pitt
paris si sotul
Oana si Mioara Roman jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
ben  jennifer 3 jpg
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg