Sexy la 55 de ani! Apariţie wow a unei vedete de la noi!

29 martie, 2018
Nuami Dinescu sexy rochii scurte 2 jpeg

Posesoarea acestor picioare este o blondă celebră, actualmente prezentatoare la TVR. Intuieşti despre cine este vorba?

image

Are 55 de ani şi, de vreo 20 de ani, şi-a dublat cariera din teatru cu cea din televiziune.

Mulţi o ştiu din emisiunea lui Teo Trandafir de la Pro TV, unde ani buni a jucat rolul "Tanţei". Însă acela a fost doar un episod din activitatea ei profesională, fapt pentru care a scos şi o carte, la un moment dat, intitulată "Eu nu sunt Tanţa".

De altfel, Nuami Dinescu, căci despre ea este vorba, e absolventă de teatru şi şi-a început cariera în actorie la Teatrul de Stat din Reşiţa, în 1986. Un an mai târziu a ajuns la Teatrul Muzical din Braşov, ca apoi să interpreteze pe scenele din Craiova, la Teatrul Liric şi la Teatrul de Păpuşi. Din 1997 a interpretat roluri ca Vaznetova în „Inimă de câine” de Mikhail Bulgakov sau şefa de bordel din „Cafeaua domnului ministru” de Horia Gârbea.

A fost Ortansa din „Proştii sub clar de lună” de Teodor Mazilu, Katarina din „Îmblânzirea scorpiei” de William Shakespeare, Veta din „O noapte furtunoasă” a lui I.L. Caragiale, dar şi protagonista altor numeroase spectacole de teatru.

Lumea mă percepe ca pe o fată de casă, gospodină de treabă, cuminte şi la locul ei, dar nu e chiar aşa. Se zice că fecioara e ordonată şi meticuloasă, da, se referă la mintea mea care e atentă la detalii şi tinde către perfecţiune. Gospodină, nu. La cratiţă, nu. Gătesc din nevoia unui anumit stil de viaţă, dar sunt zile când nu calc în bucătărie. La evenimente constat cu uimire că vreau să mănânc doar ţelina apio cu nişte brânză şi beau doar şampanie. Foarte rar beau altceva. Nu mai e şampanie, ne întoarcem la apă. Probabil într-o viaţă anterioară am trăit la Paris, cine ştie ce am greşit atunci şi acum trebuie să repar”, mărturiseşte Nuami Dinescu.

Actriţă, om de televiziune şi o mare iubitoare a animalelor, Nuami Dinescu a revenit în televiziune ca prezentator al emisiunii "Se zice că..." de la TVR 2, alături de Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, şi Florina Costantinescu.

Se zice despre mine că iubesc animalele. Da, mult! Copii şi animalele, mult de tot. Şi nu tac niciodată când văd o nedreptate indiferent despre ce e vorba. Se zice că... nu s-a scris bârfă în tabloide despre mine. Nu că nu ar fi avut ce, ci pentru că par cuminte. Nu sunt. Nu mai am 25 de ani, dar nici pe cei pe care-i am nu-i simt. Nu mi-e frică de începuturi şi nu fug de ele, cred că există suflete pereche, cred că există cupluri care se iubesc, nu se mint, nu se trădează, nu se înşeală şi pot trăi împreună până la final. Se zice cât tânjesc după o casă pe pamânt şi o curte unde să-mi încapă nişte copii, nişte animale, un tei, nişte flori şi un leagăn”.

image

La cei 55 de ani ai săi, Nuami arată mult mai bine decât "Tanţa" şi a reuşit să slăbească în ultimul an peste 12 kg. Noua ei siluetă îi permite să poarte rochii scurte şi să-şi arate picioarele frumoase.

“M-am dus la o clinică, unde am făcut kinetoterapie şi fizioterapie. Acolo au şi un nutriţionist, o doamnă care mi-a făcut un regim special. Îmi era şi ruşine de dânsa dacă nu slăbeam. Nu mai mănânc carbohidraţi, pâine, covrigi, paste. Grăsimi nu am voie şi am început să mă obişnuiesc. Acum mă simt mai uşoară, sunt mai vioaie, am un tonus bun. Tot acolo am scăpat de o spondiloză cervicală, iar de două luni nu am mai luat medicamente”, dezvăluia în noiembrie Nuami Dinescu pentru Click!.Recente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg