Sexy pe Instagram! Megan Fox a încins spiritele cu o fotografie în lenjerie intimă

10 noiembrie, 2017
megan fox jpeg

Este mamă a trei băieţi, actriţă cunoscută la Hollywood şi... model de lenjerie intimă! Megan Fox a scos o linie de neglijeuri, numită ”The Megan Fox Collection”, şi, bineînţeles, ea e cea care o promovează. Şi îi iese destul de bine, dacă e să ne întrebaţi pe noi!

Sexy pe Instagram!

În vârstă de 31 de ani, Megan Fox se bucură de un trup sculptat şi fără cusur, chiar dacă a devenit deja mamă de trei ori. Am avut şi noi ocazia s-o admirăm în lenjerie intimă, zilele acestea, când actriţa a postat pe contul ei de Instagram un selfie incitant.

În fotografia respectivă, Megan apare îmbrăcată într-un neglijeu de dantelă albă, care-i pune în evidenţă silueta silfidă şi ca trasă prin inel. Cu această ocazie, actriţa, căsătorită cu Brian Austin Green, a anunţat lansarea viitoarei colecţii de lenjerie intimă. ”Sneak peek (n.r. teaser), va sosi în curând, chiar la timp pentru sezonul festiv”, a fost descrierea care a însoţit inedita imagine.

Din colecţia precedentă.

După cum era de aşteptat, fanii ei internauţi au fost primii care i-au făcut complimente, felicitând-o pentru colecţia care se anunţă a fi de succes, dar şi pentru silueta de invidiat pe care o are.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg