Sexy! Staruri rock care au îmbătrânit frumos. Cum arată acum?

27 aprilie, 2017
FotorCreated jpeg

Idolii noştri de prin anii ‘80-’90 (sau chiar de mai devreme) au înaintat în vârstă, însă au făcut acest lucru cât mai bine posibil. Iată dovada!

Tina Turner – 77 ani

image

Născută Anna Mae Bullock, pe 26 noiembrie 1939, “Bunicuţa Rock” a câştigat opt premii Grammy în toată cariera sa începută în 1958, a apărut pe prima ei copertă Vogue la 73 de ani, vârstă la care s-a şi căsătorit. S-a retras din activitate în 2009, lăsând în urmă o activitate impresionantă şi o imagine de rock star adevărat. “Simply the Best” este cea care are cele mai sexy picioare din rock!

Jon Bon Jovi – 55 ani

image

Şi-a păstrat atât fizicul desăvârşit (minus părul alb, pe care nu-l mai vopseşte de câţiva ani încoace), cât şi cheful de-a urca pe scenă şi-a cuceri iar şi iar audienţa. Liderul trupei Bon Jovi este însurat cu iubita lui din liceu, Dorothea Hurley, împreună cu care are patru copii, este implicat în diverse acţiuni filantropice iniţiate chiar de fundaţia pe care o conduce, a susţinut-o pe Hillary Clinton în bătălia prezidenţială şi este foarte activ în comunitatea locală din care face parte. Dar cui îi pasă de toate astea când arată - încă! - atât de bine?! :))

Sheryl Crow – 55 ani

image

Sheryl Suzanne Crow a vândut mai mult de 50 de milioane de albume în întreaga lume, a câştigat 9 premii Grammy (din 32 de nominalizări!) şi s-a iubit cu un număr impresionant de celebrităţi precum Owen Wilson şi Lance Armstrong. La 55 de ani, şi-a păstrat silueta ca trasă prin inel, în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a avut anii trecuţi, când a fost diagnosticată cu cancer. Rock on!

Alanis Morissette – 42 ani

image

Cine nu s-a recunoscut în baladele ei de pe albumul “Jagged Little Pill” măcar o data în viaţă?! Cu o carieră începută, hăt, în 1987, cântăreaţa de origine canadiană a vândut peste 60 de milioane de albume în întreaga lume. După ce a dat naştere a doi copii, Alanis şi-a rotunjit puţin silueta, însă fix atât cât să-şi poată pune în evidenţă mai bine formele mai voluptuoase.

image

“The Boss”, adică Bruce Frederick Joseph Springsteen în acte, şi-a început cariera în 1964 şi este cunoscut ca entertainerul perfect. Are un show electrizant, în ciuda avansării în vârstă, care ţine nu mai puţin de patru ore! Cântăreţul şi compozitorul american a dat lovitura cu melodiile de pe albume precum “Born to Run” (1975) şi „Born in the USA” (1984), care au nişte versuri poetice cu care o multiditune de americani se pot identifica.

image

N-a avut un start în viaţă prea reuşit, fiind afectat, în copilărie, de mai multe boli cu potenţial fatal, care l-au ţintuit mult timp în patul de spital şi nu i-au permis socializarea cu alţi copii sau finalizarea şcolii la timp. Însă, norocul a dat peste el din momentul în care a devenit membrul legendarei trupe Beatles, care i-a adus faima internaţională.

Sting – 65 ani

image

Timpul parcă a stat în loc pentru muzicianul britanic Gordon Matthew Thomas Sumner! Şi-a început cariera în 1971, a fost membru al trupei The Police, după care s-a descurcat de minune şi ca artist solo. Are 6 copii, o soţie, pe nume Trudie Styler, încă din 1992 şi o viaţă intimă cât se poate de... activă, fiind un practicant al sexului trantic. Sexy!

Bono – 56 ani

image

Paul David Hewson sau liderul trupei U2 este un muzician irlandez care se implică trup şi suflet în filantropie, politică, afaceri şi multe alte domenii care-i sunt apropiate. Compune majoritatea versurilor hiturilor U2, folosind ca sursă de inspiraţie problemele sociale, religioase, politice ale societăţii de astăzi. La 56 de ani, n-ai zice că a îmbătrânit prea mult faţă de cum îl ştiam în anii ’90, nu-i aşa?

image

La câtă energie degajă pe scenă, am zice că n-are mai mult de 30 de ani liderul trupei Red Hot Chilli Peppers! El este vocalul, dar şi compozitorul formaţiei pe care singur a format-o în 1983, dar şi un Scorpion plin de vitalitate şi neastâmpăr. Fix aşa cum ne place!

Cher – 70 ani    

image

E adevărat că ieşirile publice sunt tot mai rare pentru Cherilyn Sarkisian, cântăreaţa şi actriţa de origine armeană, despre care se spune că ar suferi de diverse afecţiuni. Legendara cîntăreaţă şi-a început cariera în 1963 şi nu s-a retras încă oficial din activităţile profesionale. În ciuda problemelor de sănătate, Cher arată demenţial la cei 70 de ani ai ei! Şi-a retuşat ea câte o imperfecţiune fizică de-a lungul anilor, însă, cu sau fără ajustări chirurgicale, are o siluetă de vis!



Recente pe Ok! Magazine

Lady Gaga și Joaquin Phoenix, Profimedia jpg
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu   MasterChef Romania 2024 jpg
James Middleton   Instagram, Profimedia jpg
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (3) jpg
Richard Gere   Alejandra Silva, Profimedia jpg
Ileana Lazariuc, Insta PNG
Michael Douglas Zeta Jones GettyImages 1490705108 jpg
John Travolta și Kelly Preston, GettyImages (2) jpg
vedete la deschiderea VS jpg
Roberto Cavalli a murit   pagina oficiala jpg
Demi Moore, Profimedia (7) jpg
Angelina Jolie pe Boadway, Profimedia (10) jpg
Oana și Mioara (1) jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg
Livia Graur și fiica sa, Renata, pe podiumul de modă la Soirees de la Mode de Alin Gălățescu   FOTO Remus Nicolaescu (1) jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
poza Dan Bălan jpg
Gwen Stefani și Blake Shelton, GettyImages (2) jpg