Sfaturile după care îşi trăieşte viaţa Jane Fonda. La 81 de ani e neobosită!

8 februarie, 2019
1 jane fonda gettyimages 1056131936 jpg jpeg

La cei 81 de ani este eroina unui serial de excepţie, numit ”Grace & Frankie”, difuzat de Netflix. Care e sursa ei de inspiraţie, dar şi de unde îşi ia energia, apare inepuizabilă?

Din acele 5  sfaturi de a trăi sănătos şi armonios cu tine şi cei din jur, după care s-a ghidat toată viaţa. Iată ce a declarat, de-a lungul vieţii sale, celebra actriţă, câştigătoare a douăi premii Oscar!

Are grijă de sănătatea fizică

image

Într-un interviu cu revista People, Fonda a recunoscut că e vorba şi de genetică şi noroc, dar şi de faptul că se îngrijeşte de sănătatea ei fizică. ”Să-ţi menţii greutatea optimă, o inimă puternică, şi oasele sănătoase prin exerciţii fizice este ingredientul major pentru a îmbătrâni graţios. Nu alerg, dar merg. Nu schiez, dar fac cross-country ski. Fac antrenamente de rezistenţă şi yoga. Şi n-am să încetez niciodată. Asta e ceea ce fac şi aşa mă menţin în putere ”.

Are grijă la alimentaţie

Este un capitol întreg în cartea ”Prime time”, semnată de actriţă, în care tratează ideea că ”eşti ceea ce mănânci”. Jane sfătuieşte să se evite consumul de zahar rafinat şi excesul de sodiu şi să se opteze pentru legume colorate şi cărnuri uşoare.

Operaţii estetice, bine gândite

După cum mulţi ştiţi, Jane Fonda a apelat, de-a lungul vieţii ei, la mai multe intervenţii estetice. Din fericire, toate au avut rezultatul dorit şi, spune ea, asta constă în alegerile inspirate pe care le-a făcut la acea vreme. ”Mă simţeam minunat, dar arătam mereu ca şi cum aş fi fost obosită. Mă săturasem să n-arăt aşa cum mă simţeam Mi-am dat vârsta înapoi cu o decadă”, a declarat ea după ce şi-a corectat bărbia şi şi-a îndepărtat pungile de sub ochi la 72 de ani.

Relaţii sănătoase cu cei din jur

Jane Fonda spune că secretul în a rămâne tânără este să-ţi păzeşti relaţiile cu cei din jur. Actriţa susţine că o inimă poate fi puternică doar atunci când există iubire în viaţa ta.

image

Piperează relaţia în dormitor

Jane Fonda admite că femeile care au o viaţă sexuală activă sunt mult mai fericite şi acceptă avansarea în vârstă mult mai uşor. De aesemenea, actriţa a recunoscut că a luat testosteron pentru a-i da un boost libido-ului său.Recente pe Ok! Magazine

anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg