Sfidează vârsta! Care este secretul de frumuseţe al actriţei Sharon Stone?

29 mai, 2015

Este una dintre starurile de la Hollywood care îşi sfidează vârsta şi care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînţeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani.

Este una dintre starurile de la Hollywood care îşi sfidează vârsta şi care arată din ce în ce mai bine, în ciuda înaintării în vârstă. Vorbim, bineînţeles, de Sharon Stone care nu se dezice de atributele sale estetice nici la 57 de ani. Care este secretul? Aflaţi în cele ce urmează!

Luna trecută, Sharon Stone a anunţat că va fi imaginea unui brand german de cosmetice, care promovează tratamentul prin fillere Restylane, dar şi alte tratamente împotriva ridurilor, iar joi actriţa a filmat la Berlin video-ul de promovare al acestei campanii, pentru care a testat mai multe produse de acest gen. Deci, acesta era secretul starului din Basic Instinct!

Vorbind despre noua sa colaborare cu bradul nemţesc, Sharon Stone a declarat: ”Sunt încântată de tehnicile inovative ale brandului Galderma, care dau un aspect natural al feţei. Abia aştept să creez alături de acest brand tratamente estetice care să aibă rezultate vizibile. Mă simt inspirată atunci când văd cum ştiinţa ajută ca frumuseţea să fie una de durată şi sunt sigură că oamenii vor fi impresionaţi de rezultatele acestor tratamente.”

Ce-i drept, Sharon Stone admite şi că sportul are un aport important în viaţa sa.Recente pe Ok! Magazine

Alina Eremia jpg
cabral si adela jpg
Rihanna, cină în rochie transparentă  Foto Profimedia (5) jpg
andreea banica4 fb jpg
1 0 britney spears profimedia 0308237502 2 jpg jpeg
1 divort angelina si jolie brad pitt jpg jpeg
kim kardashian 1 jpg
Gwen Stefani foto profimedia jpg
marina almasan 9 fb jpg
elizabeth taylor foto profimedia jpg
Andie MacDowell pe podium la Paris, Foto Profimedia (5) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
7 vladimir putin jpg jpeg
Tudor Chirilă foto Pro TV jpg
bundy profi jpg
FotoJetScandal jpg
Alex Rodriguez și Jennifer Lopez, Foto GettyImages (4) jpg
Ilinca Vandici nasa de botez (10)   Instagram jpg