Shakira a născut un băieţel perfect sănătos!

30 ianuarie, 2015

Fericire mare în familia Shakirei şi a lui Gerard Pique! Frumoasa cântăreaţă l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului, joi, într-un spital privat din Barcelona.

Fericire mare în familia Shakirei şi a lui Gerard Pique! Frumoasa cântăreaţă l-a adus pe lume pe cel de-al doilea copil al cuplului, joi seară, într-un spital privat din Barcelona.

Celebra cântăreaţă s-a internat în spitalul privat Quiron Teknon înainte cu câteva zile de fericitul eveniment, pentru a fi sigură că primeşte toate îngrijirile medicale din timp. Ca şi la prima sarcină, cântăreaţa a închiriat un etaj întreg, pentru a evita incidentele neplăcute.

Potrivit primelor declaraţii, totul a decurs bine, iar cel de-al doilea copil al cântăreţei a venit pe lume printr-o operaţie de cezariană planificată. Deşi nu se ştie cu precizie care este sexul mezinului, internauţii înclină balanţa tot spre un băieţel.

Fericitul cuplu mai are un băieţel, pe nume Milan Pique Mebarak, care a venit pe lume în luna ianuarie a anului 2013, tot printr-o operaţie de cezariană.Recente pe Ok! Magazine

nadal profimedia jpg
Mădălina Ghenea la Săptămâna Modei de la Milano, Foto Instagram (13) jpg
Victoria si David jpg
Cher la Paris, Foto  Profimedia (15) jpg
berecleanu andreea jpg
Luciu Nicoleta2 jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
FotoJetMoni jpg
cage jpg
Adrian Mutu si Alexandra Dinu (1) jpg
Pique si Shakira Getty jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg