Shakira iubește din nou! Cine a făcut-o să-l uite pe Gerard Piqué

27 martie, 2023

Potrivit presei spaniole, citată de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viață, cu ajutorul căruia l-a uitat pe fostul fotbalist. 

Shakira, Getty jpg

Shakira face tot posibilul să-și vadă mai departe de viață. Și asta fără a-l mai include nici măcar cu gândul pe Gerard Piqué, bărbatul care i-a frânt inima anul trecut și cu care are doi fii, pe Milan, în vârstă de 10 ani, și pe Sasha, de 8 ani.

Potrivit presei spaniole, citată de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viață, cu ajutorul căruia l-a uitat pe fostul fotbalist. Gerard Piqué nu se mai ascunde de nimeni, ba chiar și-a asumat public relația cu Clara Chia și a mărturisit degajat că tânăra îi permite lucruri care îi erau imposibile lângă Shakira. Inclusiv să se vadă cu alte femei.

Piqué și Clara jpg

Așadar o relație modernă pentru un bărbat jucător, ce nu se poate mulțumi doar cu o parteneră. Mai cu seamă cu una așa focoasă precum Shakira. Vorbele pline de obidă ale divei par a fi confirmat de Gerard Piqué. Căci pe ea, artista completă, nu a știut s-o aprecieze. Însă, încet, încet, lucrurile par a se calma și în viața Shakirei, 46 de ani, atent supravegheată de presa mondenă spaniolă, care pretinde că artista are deja o relație amoroasă ce ar fi făcut-o să uite trădarea sportivului și, mai mult, este motivul pentru care Shakira își grăbește mutarea în SUA.

Se pare că Gerard Piqué i-ar fi semnat deja acordul de custodie. Drept urmare, scrie sursa menționată, cântăreața ar vrea să se mute cu copiii chiar înainte de terminarea anului școlar, chiar foarte curând, din 1 aprilie.

Cum însă ghinionul pare că nu o ocolește nicicum pe Shakira, diva a mai primit o lovitură, căci mama sa a fost internată într-un spital din Barcelona, după ce i s-a descoperit un cheag de sânge la un picior.

”OK Diario” scrie că în viața artistei a apărut un bărbat misterios, care o ajută să meargă mai departe. Această publicație spaniolă mai afirmă că el este noul partener al vedetei de origine columbiană de câteva luni de zile și că el ar fi încurajat-o să scoată piesa în care îl face KO pe fostul iubit.

Shakira a menționat într-un interviu în SUA că această piesă s-a dorit a fi o voce pentru toate femeile rănite în dragoste.

Și deși se presupune că artista ar fi deja îndrăgostită, în urmă cu câteva zile a fost surprinsă izbucnind în lacrimi.

Data de 1 aprilie va confirma sau nu zvonurile. Se grăbește Shaki spre noua viață în America?

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg