Shakira iubește din nou! Cine a făcut-o să-l uite pe Gerard Piqué

27 martie, 2023

Potrivit presei spaniole, citată de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viață, cu ajutorul căruia l-a uitat pe fostul fotbalist. 

Shakira, Getty jpg

Shakira face tot posibilul să-și vadă mai departe de viață. Și asta fără a-l mai include nici măcar cu gândul pe Gerard Piqué, bărbatul care i-a frânt inima anul trecut și cu care are doi fii, pe Milan, în vârstă de 10 ani, și pe Sasha, de 8 ani.

Potrivit presei spaniole, citată de cotidianul Daily Mail, Shakira are un nou partener de viață, cu ajutorul căruia l-a uitat pe fostul fotbalist. Gerard Piqué nu se mai ascunde de nimeni, ba chiar și-a asumat public relația cu Clara Chia și a mărturisit degajat că tânăra îi permite lucruri care îi erau imposibile lângă Shakira. Inclusiv să se vadă cu alte femei.

Piqué și Clara jpg

Așadar o relație modernă pentru un bărbat jucător, ce nu se poate mulțumi doar cu o parteneră. Mai cu seamă cu una așa focoasă precum Shakira. Vorbele pline de obidă ale divei par a fi confirmat de Gerard Piqué. Căci pe ea, artista completă, nu a știut s-o aprecieze. Însă, încet, încet, lucrurile par a se calma și în viața Shakirei, 46 de ani, atent supravegheată de presa mondenă spaniolă, care pretinde că artista are deja o relație amoroasă ce ar fi făcut-o să uite trădarea sportivului și, mai mult, este motivul pentru care Shakira își grăbește mutarea în SUA.

Se pare că Gerard Piqué i-ar fi semnat deja acordul de custodie. Drept urmare, scrie sursa menționată, cântăreața ar vrea să se mute cu copiii chiar înainte de terminarea anului școlar, chiar foarte curând, din 1 aprilie.

Cum însă ghinionul pare că nu o ocolește nicicum pe Shakira, diva a mai primit o lovitură, căci mama sa a fost internată într-un spital din Barcelona, după ce i s-a descoperit un cheag de sânge la un picior.

”OK Diario” scrie că în viața artistei a apărut un bărbat misterios, care o ajută să meargă mai departe. Această publicație spaniolă mai afirmă că el este noul partener al vedetei de origine columbiană de câteva luni de zile și că el ar fi încurajat-o să scoată piesa în care îl face KO pe fostul iubit.

Shakira a menționat într-un interviu în SUA că această piesă s-a dorit a fi o voce pentru toate femeile rănite în dragoste.

Și deși se presupune că artista ar fi deja îndrăgostită, în urmă cu câteva zile a fost surprinsă izbucnind în lacrimi.

Data de 1 aprilie va confirma sau nu zvonurile. Se grăbește Shaki spre noua viață în America?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg