Shakira și-a luat adio de la Barcelona! Schimbare majoră pentru ea și copii, după despărțirea de Piqué

3 aprilie, 2023
Shakira la tribunal in Barcelona pentru custodia copiilor foto profimedia 0741513141 jpg

Un nou început pentru legendara cântăreață. Artista și-a luat adio public de la orașul spaniol care i-a fost acasă atâția ani.

Depărțirea dură de Gerard Piqué, tatăl copiilor săi, a făcut-o pe Shakira să-și schimbe domiciliul. Cântăreața nu a conceput să mai trăiască în același oraș cu fostul său iubit și actuala sa parteneră de viață.

Artista columbiană și-a luat adio de la Barcelona și a încărcat pe Instagram o imagine cu fabulosul oraș, în dreptul căreia a scris un mesaj emoționant în limba spaniolă:

Barcelona PNG

”M-am stabilit la Barcelona pentru a le oferi copiilor mei stabilitate, aceeași pe care o căutăm acum într-un alt colț de lume lângă familie, prieteni și mare. Astăzi începem un nou capitol în căutarea fericirii. Mulțumesc tuturor celor care au înfruntat valurile cu mine acolo, în Barcelona, ​​orașul în care am aflat că prietenia este, fără îndoială, mai de durată decât iubirea.

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat acolo, mi-au uscat lacrimile, m-au inspirat și m-au făcut să cresc.

Mulțumesc publicului meu spaniol care m-a copleșit mereu cu dragostea și loialitatea sa. Pentru că ne vom mai întâlni, așa cum spune și tatăl meu, când vine vremea.”

Solista este și a fost foarte rănită de comportamentul nemilos al fostului iubit Gerard Piqué, care a părăsit-o anul trecut abrupt, aducând noi supărări în viața sa, pe lângă cele familiale și financiare.

Presa spaniolă vorbește despre un nou iubit în viața Shakirei, artista care se mută pe tărâm american, iar zvonurile vuiesc că această mutare rapidă se datorează fix noului iubit. Din informațiile mondene spaniole, Shakira se va stabili în următoarea perioadă la Miami.

Speculațiile diferă, unii spun că artista trebuia să se mute încă din ianuarie, dar că a rămas din cauza problemelor de sănătate ale părinților săi, alte surse sunt de părere că planul era ca Shakira să își lase copiii să încheie în Spania anul școlar. Indiferent care au fost motivele, cântăreața pare dornică să lase Spania în urmă și să înceapă o nouă viață, forțată mai mult de destin.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Charlize Theron  foto   GettyImages jpg
Adele înainte și după dietă (1) jpg
Lady Gaga, Getty (2) jpg
Stephan Pelger1 (1) jpg
Joan Collins cu fiul Alexander Newley, Profimedia jpg
Angelina Jolie, Getty (2) jpg
Kim Kardashian  jpg
Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg