Shakira și-a dorit să aibă și o fetiță cu Piqué, lucru pentru care a făcut mari eforturi

19 decembrie, 2022

În plin scandal cu starul FC Barcelona, aflăm încă un secret al cântăreței originare din Columbia.

Shakira   Instagram (1) jpg

Deși Shakira și Gerard Piqué sunt părinții a doi băieți, Milan și Sasha, se pare că artista sud-americană visa să aibă și o versiune... mini-me. Adică o fetiță pe care s-o alinte, s-o îmbrace ca pe o păpușă și pe care s-o învețe să cânte și să danseze. Deși nu a vorbit prea des despre acest vis al ei, columbianca a amintit, în cadrul unui interviu acordat cu ceva timp în urmă pentru presa spaniolă, despre marea ei dorință de-a avea și o fată cu jucătorul de fotbal.

"Va fi un cadou pentru Milan să aibă un frate", spunea Shakira, în timp ce era însărcinată cu al doilea copil și aflase deja că va aduce pe lume tot un băiețel. "Mi-ar plăcea să am o fată într-o zi, dar vom vedea, nu se știe niciodată ce se va întâmpla. Deocamdată sunt fericită, pentru că și eu iubesc băieții", a declarat ea la vremea respectivă.

Potrivit presei iberice, Shakira chiar a depus eforturi mari pentru a-și vedea visul împlinit. Mai precis, în urmă cu doi ani, artista sud-americană a mers la o clinică specializată în planning familial și probleme de fertilitate, unde a urmat un tratament sub pseudonimul Sila Prieto, pentru a-și ascunde identitatea. Deși nu a avut succes la momentul respectiv, poate și din cauza vârstei, se crede că și acum încă își mai dorește să aibă un al treilea copil.

"Shakira încă n-a renunțat la dorința ei de-a deveni din nou mamă. Ba chiar i-ar plăcea foarte mult, deși știe că șansele sunt mici, iar acum, fără partener, cu atât mai mult. Însă, dacă ar găsi persoana potrivită, nu ar exclude această variantă", relatează cotidianul spaniol "El Nacional".

Cert e că și Gerard Piqué a luat în calcul că ar putea fi din nou tată, dorindu-și chiar un copil cu noua sa parteneră de viață, Clara Chia. Dacă lucrurile se vor îmbunătăți între ei, după atâtea obstacole și presiuni, rămâne de văzut cum va evolua relația lor.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg