Shakira speră ca noua iubită a lui Piqué să ardă în iad. ”Există o categorie de femei...”

1 martie, 2023
Shakira (7) jpg

Iadul s-a dezlănțuit, de când artista a înțeles că a fost o femeie înșelată. Este greu pentru orice femeie să treacă prin așa ceva, iar dacă mai pui la socoteală și orgoliul unei vedete, înțelegem că furia este acolo la ea acasă.

Sângele latin îi curge în vene și n-o întrece nimeni când e vorba de răzbunare. Shakira a fost rănită de Gerard Piqué, tatăl fiilor săi. Asta s-a văzut clar încă de la apriția melodiei ”Pa' tipos como tú”, când a luat în derâdere noul cuplu și i-a transmis lui Piqué că a dat un Rolex pe un Casio, un Ferrari pe un Twingo.

Foarte activă din punct de vedere artistic, Shakira pare că vrea să revină în topuri rapid, după anul foarte încercat financiar pe care l-a avut în 2022.

După ce Gerard Piqué și-a recunoscut relația cu Clara Chia Martí pe Instagram,  Shakira, în vârstă de 46 de ani, a făcut câteva afirmații nimicitoare despre tânăra de doar 23 de ani care i-a luat locul și care culmea, seamănă izbitor cu Shakira în tinerețe.

Shakira o atacă iar pe iubita lui Pique
Shakira o atacă iar pe iubita lui Pique

Iată ce a declarat artista luni canalului mexican Canal Estrellas: ”Există un loc rezervat în iad pentru femeile care nu sprijină alte femei.”, a punctat Shakira în timp ce vorbea despre relația sa eșuată.

Cântăreața are doi copii cu Gerard Piqué: Sasha, de 7 ani, și Milan, în vârstă de 10 ani. În iunie 2022, celebrul cuplu și-a spus adio după 11 ani de relație. Picanteriile curg de atunci, căci presa spaniolă a dezvăluit mai multe infidelități de-ale lui Piqué.

Inedit a fost și modul în care Shakira a aflat că e înșelată, când a găsit un borcan cu gem de căpșuni în frigiderul de acasă, după ce a revenit dintr-o călătorie, în condițiile în care în familia lor nu consumă nimeni gem de căpșuni.

Deși l-a iubit peste 10 ani, solista declară că este din nou stăpână pe sine, cu toate sentimentele acasă și că nimeni n-o mai poate tulbura.

”Mereu am fost dependentă emoțional de bărbați.”, mărturisește marea artistă în timpul interviului. ”M-am îndrăgostit de dragoste, acum înțeleg asta și privesc din altă perspectivă. Azi îmi sunt suficientă mie însămi.”

Noi am numi-o ... maturizare. Un proces prin care toți trecem. Și poate că dacă ar renunța și la ranchiună, va fi și mai liniștită.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

FotoJetReghe jpg
Alina Kabaeva jpg
FotoJetBrit jpg
anca turcasiu
Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg