Shakira, surprinsă la cină cu un actor celebru! Fanii ei sunt în extaz, ar alcătui un cuplu de vis

28 martie, 2024

Artista face furori cu noul său clip în care apare și Lucien Laviscount. Actorul a însoțit-o la concertul impresionant ținut în Times Square, după care au plecat împreună, la cină și la club.

Lucien Laviscount și Shakira, Profimedia (3) jpg

Ar fi unul dintre cele mai HOT cupluri, dacă se adeveresc zvonurile. Presa tabloidă dă ca sigură o relație a celor doi, însă deocamdată nu există dovezi palpabile. În plus, niciunul dintre ei nu a recunoscut vreo idilă.

Însă chimia dintre ei este vizibilă în videoclipul ”"Punteria", unde diva din Columbia cântă alături de Cardi B.

Shakira arată senzațional, iar Lucien Laviscount este delicios!

Chiar dacă este posibil să fie deja o legătură amoroasă între ei, cert este că profesional sunt foarte legați. Actorul celebru pentru rolul său din ”Emily in Paris” joacă un rol fantezist în noul videoclip al artistei. I-a fost alături la concertul impresionant de la New York și au plecat împreună apoi. Nu s-au ținut de mână, dar în mod clar sunt apropiați!

Fanii artistei ar fi încântați de o asemenea relație. Ei vor să o vadă pe Shakira fericită, mai ales după suferințele trăite cu fostul, Gerard Pique.

În online, adepții artistei au postat foarte multe meme-uri cu Pique șchiopătând sau nefericit în dreptul imaginilor cu Shakira și Lucien Laviscount, iar interacțiunea din online face deliciul amatorilor de picanterii.

Recent, diva a făcut câteva precizări notabile, potrivit cărora este mult mai fericită acum. Ba chiar consideră că relația de cuplu pe care a avut-o cu infidelul Pique a tras-o foarte mult în jos din punct de vedere profesional.

Artista columbiană a lansat "Las Mujeres Ya No Lloran", primul ei album în șapte ani. Materialul este plin de colaborări și debutează cu "Punteria", alături de Cardi B. Versurile melodiei vorbesc de o fostă iubire greu de uitat.

Shakira și Cardi B își admirau de mai mult timp muzica una celeilalte, iar "Punteria" a părut oportunitatea perfectă de a și lucra împreună.

Videoclipul care acompaniază melodia este regizat de Hannah Lux Davis și prezintă un grup de femei puternice și încrezătoare, conduse de Shakira și Cardi B. În viețile lor își fac apariția niște centauri al căror lider este interpretat de actorul Lucien Laviscount ("Emily in Paris"). Shakira îl rănește în inimă cu o săgeată, apoi încearcă să îi aline suferința cu atenție și afecțiune.

Prin "Las Mujeres Ya No Lloran", Shakira explorează metamorfozele prin care a trecut de la albumul anterior. Cântăreața a descris procesul creativ drept "alchimic", transformându-și lacrimile în "diamante", iar vulnerabilitatea în putere.

Foto: Profimedia, GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg