Shakira tună și fulgeră după ce Gerard Pique a sărutat-o cu pasiune pe bomba Clara Chia Marti în public

24 august, 2022
kira4 jpg

Shakira este foarte supărată că fostul ei iubit, Gerard Pique, a sărutat-o ​​în public pe noua sa iubită, studenta Clara Chia Marti.

Gerard, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut sărutându-se cu tânăra de 23 de ani la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia.

O sursă apropiată familiei Shakirei a spus că aceasta tună și fulgeră după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita lui în public, deoarece exista un pact între ei. Se spune că cei doi se înțeleseseră să nu apără în public cu noile lor iubiri.

Cu toate acestea, fotbalistul nu și-a putut ține mâinile departe de partenera sa blondă și nu a părut niciun moment deranjat că toți ochii erau ațintiți asupra lor.

„Am văzut multă dragoste, iar asta o va răni pe Shakira, pentru că Gerard Pique nu a fost așa niciodată. Nu l-am văzut niciodată așa cu cântăreața”, spune o persoană din anturajul lor.

Manifestarea publică de afecțiune vine la trei luni după ce Gerard s-a despărțit de artista în vârstă de 45 de ani cu care doi copii.

Clara este studentă și lucrează pentru grupul  de investiții în sport  și media deținut de Gerald, Kosmos. Se spune că cei doi s-au îndrăgostit în timp ce participau împreună la un eveniment.

„Gerard și Clara se văd de luni de zile”, a declarat o sursă pentru The Sun. 'Este o studentă care lucrează pentru el și în biroul lui, organizând evenimente.

„Au păstrat tăcerea în privința relației lor, dar cei din jurul lor știau cu toții ce se întâmplă”.

Shakira și Gerard au anunțat abia în iunie că  relația lor de 11 ani s-a încheiat. Au urmat zvonurile că fotbalistul a înșelat-o pe vedetă.  „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Multumesc pentru ințelegere”, așa a sunat mesajul dat de artistă.

Potrivit ziarului spaniol El Periodico, chiar dacă au o relație tensionată, cei doi au jurat că vor rămâne prieteni de dragul celor doi băieți pe care îi au, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.Recente pe Ok! Magazine

Kirstie Alley, Getty (2) jpg
Monica Anghel FOTO Instagram
cristina spatar a fost ceruta in casatorie in dubai 1 jpg
oana roman jpg
Marc Anthony și Nadia, Getty (2) jpg
1 obama jpg jpeg
Amal Clooney si George Clooney la gala Kennedy Center de la Casa Alba   profimedia 0742223553 jpg
Bennifer în căutarea bradului perfect, Profimedia (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Diana1 jpg
Diana Dumitrescu si Denise Rifai, duelul celor doua ladies in red jpg
traistariu
Brigitte si Emmanuel Macron la dineul de stat oferit la Casa Alba de Jill si Joe Biden  profimedia 0741774325 jpg
garko
Ducii de Sussex  sursa   Profimedia jpg
Dana Savuica, pictorial impreuna cu sora ei, Gabriela Savuica   Sorin Stana, OK (4) jpg
Nicolae al Romaniei si sotia sa, Alina Maria, in port traditional bucovinean jpg
adela popescu
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg