Shakira tună și fulgeră după ce Gerard Pique a sărutat-o cu pasiune pe bomba Clara Chia Marti în public

24 august, 2022
kira4 jpg

Shakira este foarte supărată că fostul ei iubit, Gerard Pique, a sărutat-o ​​în public pe noua sa iubită, studenta Clara Chia Marti.

Gerard, în vârstă de 35 de ani, a fost văzut sărutându-se cu tânăra de 23 de ani la festivalul Summerfest Cerdanya din Catalonia.

O sursă apropiată familiei Shakirei a spus că aceasta tună și fulgeră după ce l-a văzut pe tatăl copiilor ei cu iubita lui în public, deoarece exista un pact între ei. Se spune că cei doi se înțeleseseră să nu apără în public cu noile lor iubiri.

Cu toate acestea, fotbalistul nu și-a putut ține mâinile departe de partenera sa blondă și nu a părut niciun moment deranjat că toți ochii erau ațintiți asupra lor.

„Am văzut multă dragoste, iar asta o va răni pe Shakira, pentru că Gerard Pique nu a fost așa niciodată. Nu l-am văzut niciodată așa cu cântăreața”, spune o persoană din anturajul lor.

Manifestarea publică de afecțiune vine la trei luni după ce Gerard s-a despărțit de artista în vârstă de 45 de ani cu care doi copii.

Clara este studentă și lucrează pentru grupul  de investiții în sport  și media deținut de Gerald, Kosmos. Se spune că cei doi s-au îndrăgostit în timp ce participau împreună la un eveniment.

„Gerard și Clara se văd de luni de zile”, a declarat o sursă pentru The Sun. 'Este o studentă care lucrează pentru el și în biroul lui, organizând evenimente.

„Au păstrat tăcerea în privința relației lor, dar cei din jurul lor știau cu toții ce se întâmplă”.

Shakira și Gerard au anunțat abia în iunie că  relația lor de 11 ani s-a încheiat. Au urmat zvonurile că fotbalistul a înșelat-o pe vedetă.  „Regretăm să confirmăm că ne despărțim. Pentru bunăstarea copiilor noștri, care sunt prioritatea noastră cea mai mare, vă rugăm să le respectați intimitatea. Multumesc pentru ințelegere”, așa a sunat mesajul dat de artistă.

Potrivit ziarului spaniol El Periodico, chiar dacă au o relație tensionată, cei doi au jurat că vor rămâne prieteni de dragul celor doi băieți pe care îi au, Milan, în vârstă de nouă ani, și Sasha, în vârstă de șapte ani.



Recente pe Ok! Magazine

Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg