Inspirațională pentru toate femeile! Ce spune Shania Twain despre decizia de a poza goală la 57 de ani

22 decembrie, 2022
Shania Twain

Celebra artistă Shania Twain este foarte frumoasă și acum, în ciuda faptului că se apropie de 60 de ani.

Cântăreața cu viață de telenovelă spune că a-și arăta corpul la această vârstă este eliberator. Ideea este că Shania Twain a pozat topless pentru coperta celui mai recent single, “Waking Up Dreaming,” iar asta a ajuta-o să-și vindece o percepție plină de nesiguranțe experimentate de-a lungul vieții.

shania twain jpeg

”Asta sunt și așa aleg acum să mă exprim. Mă simt bine în pielea mea și ăsta este modul meu de a-mi arăta încrederea.”, a declarat Shania Twain pentru revista People miercuri, adăugând că orice poate fi la modă, dacă este purtat cu încredere.

Adevărul este că solista arată demențial la 57 de ani: suplă, bronzată și cu o ținută albă formată din fustă și pălărie de cowboy, cizme sexy cu toc și cu inserții violet.

”Sunt o femeie trecută de 50 de ani, nu e nevoie să mă ascund în spatele hainelor. Nici n-am cuvinte să descriu ce experiență grozavă a fost ședința foto nud. Sunt total dezinhibată, nu mă rușinez de noul meu corp, cel al unei femei intrate la menopauză. Nici măcar nu sunt sensibilă la subiect, mă simt perfect.”, dezvăluie, nonșalantă Shania Twain.

Practic, acum, la a doua tinerețe, Shania Twain se reinventează și rescrie codul iubirii pentru propria persoană. Cu toate acestea, nu este o copertă vulgară, ci sexy și plină de bun gust.

Chiar dacă imaginea i-a șocat pe unii fani ai artistei, Shania Twain e obișnuită să facă schimbări drastice.

Spectaculoasa cântăreață de muzică country, acum în vârstă de 57 de ani, înseamnă însă mult mai mult decât acest look iconic. Câștigătoare a cinci premii Grammy, cel mai bine vândută artistă de muzică country din toate timpurile - cu peste 90 de milioane de albume comercializate la nivel mondial - a fost și prima cântăreață care a reușit să migreze cu succes dinspre muzica country spre muzica pop. La doar 1,63 cm înălțime, dar având „chipul ideal“, (așa cum au stabilit savanții de la Universitatea din Toronto), Shania Twain a atins culmile gloriei la finalul anilor '90, începutul anilor 2000. Sky is the limit părea a fi deviza ei și probabil că ar fi devenit intergalactică dacă o succesiune incredibilă de dezastre nu i-ar fi retezat elanul.

Cea mai dramatică dintre toate a fost cea în care soțul a părăsit-o pentru cea mai bună prietenă, iar ea s-a cuplat cu fostul acelei femei.

Foto: Getty/InstagramRecente pe Ok! Magazine

Andrei Aradits 4 jpg
ana morodan jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg