Shania Twain despre coșmarul bolii Lyme. Ce simptome înspăimântătoare avea, până ca medicii să identifice diagnosticul

27 iulie, 2022
Shania Twain Getty jpg

Este una dintre cele mai dificil de diagnosticat boli. Recent, și cântăreața Adda a aflat că suferă de boala Lyme. Ei bine, și Shania Twain a trecut prin același coșmar.

Artista a detaliat ce simptome înfricoșătoare avea, înainte de diagnostic.

Solista de muzică country a suferit de amețeli puternice pe scenă și episoade în care-și pierdea cunoștința, iar ea dezvăluie lupta îngrozitoare prin care a trecut într-un nou documentar Netflix.

Shania Twain Getty (2) jpg

Shania Twain a fost mușcată de o căpușă, în timp ce călărea un cal în anul 2003. Și de atunci, viața i s-a schimbat complet.

Înainte ca medicii să-i dea de cap bolii, cântăreața a trecut prin momente de disperare, când nu știa ce e cu ea, își pierdea echilibrul, era amețită, avea senzația că va cădea de pe scenă.

Prin acest coșmar a trecut și artista noastră Adda, care a fost diagnosticată greșit timp de un an. În plus, a cheltuit o sumă exorbitantă pe analize până să-i dea de cap și s-a confruntat tot cu dureri, amețeli, probleme de concentrare, spasme, senzație de ceață pe ochi.

Shania Twain trage și ea un semnal de alarmă, întrucât nu este o boală care să se diagnosticheze ușor. Artista americană mărturisește că a fost îngrozită, mai ales în timpul acelor episoade când își pierdea cunoștința.

Din păcate, această boală cronică nu doar că i-a afectat Shaniei capacitatea de a susține spectacole, ci i s-a declanșat și o disfonie, care a dus la o pierdere temporară a vocii.

Shania Twain Getty (4) jpg

Twain își amintește: ”Vocea mea nu mai era la fel. Credeam că am pierdut-o pentru totdeauna. Credeam că nu aveam să mai cânt vreodată.”

După ce și-a pierdut vocea, Shania Twain a fost supusă mai multor operații invazive, disperarea s-a acutizat, iar durerile au fost crâncene. Viața s-a transformat de-a dreptul într-un coșmar când a descoperit că și soțul o înșela: Robert “Mutt” Lange a devenit rapid fostul soț, iar artista și-a găsit fericirea în brațele lui Frédéric Thiébaud.

Shania credea că mai rău nu se poate după ce a aflat că soțul cu care era căsătorită de 15 ani o înșela cu prietena sa și asistenta sa personală, Marie-Anne Thiébaud.

După ce că avea acea provocare pe sănătate, s-a trezit și în fața unui divorț. Însă Dumnezeu i-a fost alături și după ce a trecut-o prin atâtea încercări, i-a redat vocea, dar și o nouă iubire, mărturisește artista în documentar.

Shania Twain Getty (3) jpg

Și, ca în filme, fostul soț al asistentei care o trădase a devenit noul soț al artistei. Durerea comună a adus-o pe Shania Twain în brațele lui Frédéric Thiébaud în 2010, iar relația lor s-a înfiripat rapid în ceea ce avea să devină un nou mariaj, un an mai târziu.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
Ana Geoana logodna Garrett Cayton palatul Mogosoaia fiica lui Mircea Geoana (12) jpg
britney spears cu fiii ei jpg
anne heche jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg
ben head PNG