Shannen Doherty a izbucnit în lacrimi la reuniunea Beverly Hills 90210. Actrița are cancer în ultima fază

18 septembrie, 2023

Fostele staruri ale serialului de mega succes Beverly Hills 90210 s-au reunit în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, iar revederea a fost emoționantă.

o BEVERLY HILLS 90210 PHOTOS facebook jpeg

Starurile BH au rămas în relații bune. Ei se întâlnesc regulat. O reuniune recentă a avut loc și în acest weekend în Florida.

Shannen Doherty, Tori Spelling, Jason Priestly, Jennie Garth, Ian Ziering, Brian Austin Green și Gabrielle Carteris au depănat amintiri și i-au încântat sufletul actriței care a interpretat-o pe Brenda, cunoscuta Shannen Doherty. Aceasta și-a arătat încă o dată latura emoțională, căci a fost ovaționată în picioare. Nu i-a trebuit mult și lacrimile au început să i se prelingă pe obraji. Actrița trece prin clipe grele, căci se află sub tratament intens pentru cancerul său în fază terminală.

„Mulțumesc mult”, a spus Shannen Doherty emoționată, cu cancer de sân în stadiul patru. În fața mulțimii, în timp ce lacrimile îi curgeau pe față, actrița a făcut dovada că nu și-a pierdut simțul umorului: ”Voi știți cât de mult îmi place mie să plâng, în mod regulat. Așadar mulțumesc”, a afirmat actrița, potrivit Revistei People.

Publicul a ovaționat-o minute în șir, în timp ce actrița, care a interpretat-o ​​pe Brenda Walsh în Beverly Hills, 90210 (1990-1994) și în reboot-ul BH90210 (2019), a reamintit că se luptă zilnic pentru viața sa de când a fost diagnosticată cu cancer mamar în 2015.

 Shannen Doherty are 52 de ani și a venit în Florida în weekend pentru a fi alături de foștii colegi, la doar trei luni după ce a anunțat că boala îi înaintează galopant și că a ajuns în ultimul stadiu, faza terminală.

1 brenda jpg jpeg

În celebrul serial Beverly Hills, 90210, Shannen Doherty interpreta personajul Brenda Walsh, care i-a adus cea mai mare celebritate. În această fotografie apare cu regretatul actor Luke Perry, cel care îl interpreta pe iubitul său Dylan.

14 brenda dylan jpg jpeg

Actrița a fost diagnosticată cu cancer în 2015. În 2016 a suferit o mastectomie. 

Au urmat tratamentele de chimioterapie și radioterapie, deoarece cancerul era mai avansat decât se credea anterior. Până în 2017, Doherty a anunțat că boala sa intrase în remisie.

Bucuria nu a durat mult. În februarie 2020 cancerul a recidivat.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pamela Anderson, Profimedia (3) jpg
George și Amal Clooney, Premiile Albies, Getty (5) jpg
Magda Catone, alaturi de Doina Teodoru, Anda Sarbei si Maria Tapusa in serialul  Camera 609  FOTO Antena 1 (1) jpg
Adrian Stoica PNG
Ioana Ginghină s a căsătorit cu Cristi Pitulice 5 jpg
oana zavoranu si sotul
cub marius elisei png
Jennifer Aniston, Getty jpg
Demi Moore la Paris, Foto Profimedia (1) jpg
Angelina Jolie în Vogue de noiembrie, Instagram PNG
Joan collins (2) jpg
FotoJetCristeaMeghan jpg
oana zavoranu c 1260x709 1 jpg
Generatia de aur, Instagram (5) (1) jpg
Sylvester Stallone and The Pope, Profimedia (2) jpg
Anna Nicole Smith, Getty (2) jpg
britney spears
 nunta lui Conrad Mericoffer cu Ana Odagiu   Instagram (2) jpg