Shannen Doherty arată surprinzător după doi ani de luptă cu cancerul

23 august, 2017
shannen doherty 1 png

Timp de doi ani s-a luptat cu cancerul la sân, dar, printr-o minune, actriţa Shannen Doherty s-a vindecat. A fost supusă la o mulţime de tratamente care au lăsat, la acele momente, urme pe trupul frumoasei americance, iar iat-o acum că şi-a revenit aproape în totalitate! A fost supusă unor şedinţe de chimioterapie şi s-a tuns scurt, însă boala nu i-a şters niciodată zâmbetul de pe buze - a rămas aceeaşi persoană pozitivă şi plină de viaţă, ba mai mult, a declarat că boala a schimbat-o în bine din punct de vedere mental.

Este gata să revină la viaţa de dinainte de cancer.

La începutul verii împărtăşea o veste extraordinară cu fanii, cancerul este în remisie, iar de atunci, actriţa este tot mai înfloritoare şi mai optimistă pe zi ce trece. Perioada grea prin care a trecut a făcut-o să se reinventeze, iar Shannen, susţinută de prieteni şi de soţul său, a reuşit să se pună pe picioare într-un timp relativ scurt, fiind un exeplu pentru miile de oameni care trec prin aceeaşi situaţie.

Cu zâmbetul pe buze şi o nouă tunsoare pixie.

Se recuperează şi este dornică să revină pe platourile de filmare, lucru care s-a şi întâmplat la începutul acestei luni, aşa cum Shannen scris pe pagina sa de Facebook. Şi-a pus viaţa în ordine şi a intrat din nou în pâine, cu un nou look, plină de ambiţie şi încredere în ea. După doi ani de absenţă, s-a întors la muncă, locul care a făcut-o dintotdeauna foarte fericită.  „Astăzi am revenit pe platourile de filmare. A fost o luptă care a durat doi ani. Lupta împotriva cancerului. În calitate de actor, oamenii te uită. Ei presupun că eşti prea slab, neputincios şi totuşi munca te înviorează şi te face să te simţi nou, cu putere pentru a trece peste toate. Astăzi mă compar cu o maşină. O maşină vintage care a stat în garaj prea mult timp. Este încă o maşină grozavă, cea mai bună, doar că are nevoie de timp pentru ca motorul să se încălzească pentru a porni la drum. Făcând ceea ce trebuie. Sunt recunoscătoare pentru această zi, pentru fiecare zi", scria actriţa pe Facebook în prima sa zi la job, după o îndelungă absenţă.

Acum, iată o Shannen care arată incredibil de bine. Are 46 de ani şi o viaţă înainte, iar paparazzi au surprins-o mai bine ca niciodată în ultimii doi ani. Cu părul  tuns pixie, blugi strâmţi, sandale confortabile şi o bluză vaporoasă, actriţa ieşea dintr-un magazin pentru animale cu o pungă de mâncare pentru câini în mână. Shannen este o iubitoare de animale de mică, o dovedeşte şi cea mai recentă fotografie a actriţei de pe Instagram, una de când era o adolescentă şi îşi hrănea calul cu morcovi: "Unele lucruri nu se schimbă niciodată. Animalele mi-au adus întotdeauna o mare bucurie ", scria starul din "Beverly Hills 90210" la acea fotografie.

Shannen a declarat că a scăpat de cancer, după o luptă grea documentată pe reţelele de socializare, o mastectomie, şedinţe de chimioterapie şi radioterapie.

Foto: Hepta, InstagramRecente pe Ok! Magazine

Aerosmith jpg
Gabriela Prisacariu Otil 2022 (4) jpg
celine dion jpg
Mihai Bendeac FOTO Instagram
kourntey kardashian gets energy back after quitting ivf1 jpg
Thriller, Michael Jackson 1  sursa   Profimedia jpg
dwayne johnson l and lauren hashian gettyimages 1193064219 jpeg
Celine Dion sufera de o boala neurologica foarte rara jpg
bruce - ema
Amber Heard și Johnny Depp jpg
Gerard Pique si Clara Chia   profimedia 0736588889 jpg
America Express Andreea Antonescu și Andreea Bălan Foto Antena 1
Jennifer Lopez, Instagram (5) jpg
Anne Heche, Getty jpg
brendan si partenera lui
Kim Cattrall si Darren Star la premiera Emily in Paris   profimedia 0742901557 jpg
Lily Collins si Ashley Park la premiera sezonului 3 Emily in Paris   Instagram (3) jpg
Amelia Spencer si Eliza Spencer, nepoatele gemene ale Printesei Diana, la British Fashion Awards 2002 02   Instagram jpg