Shannen Doherty, cunoscută pentru lupta sa acerbă cu cancerul, reacționează după mărturia Prințesei Kate

25 martie, 2024

Shannen Doherty a reacționat și și-a arătat sprijinul pentru Kate Middleton în urma dezvăluirii diagnosticului de cancer al Prințesei de Wales.

FotoJetKate Shannen jpg

Nu e un secret pentru nimeni că actrița duce de ani de zile o luptă feroce cu nedoritul diagnostic.

Vineri, 22 martie, după ce Prințesa de Wales a vorbit pentru prima dată despre faptul că a fost diagnosticată cu cancer și că a început chimioterapia, vedeta din Beverly Hills 90210 a profitat de ocazie pentru a-și exprima admirația pentru Kate Middleton, dar și pentru a atrage atenția asupra unui aspect important.

„A fi o persoană publică nu înseamnă că publicul deține acea persoană”, a scris Doherty în postarea ei pe Instagram. Actrița în vârstă de 52 de ani, care are cancer în stadiul 4, se confruntă cu o luptă continuă cu boala. „TOȚI avem dreptul de a trece prin boală sau viață în privat”, continuă Doherty.

”Este strigător la cer ce avalanșă de teorii ale conspirației există, ce curiozitate morbidă și ce intruziune înainte ca această persoană să fie practic forțată să se explice, fără a avea răgazul necesar de a procesa diagnosticul, să se împace cu ideea și să explice copiilor. Cred că e ocazia ideală de a învăța o lecție importantă! Este necesar să respectăm confidențialitatea anumitor persoane când pur și simplu nu doresc să fie expuse”, a tras semnalul de alarmă Shannen Doherty, atât de greu încercată de viață.

Probabil că situația a apăsat câteva butoane și la ea. Fiind persoană publică la rândul ei, actriță, nu a putut să-și țină diagnosticul prea mult ascuns. Cert este că s-a folosit de notorietate pentru a atrage atenția asupra acestei maladii, cum poate fi gestionată și cum poți să depășești anumite momente grele, de cumpănă.

Și la Shannen Doherty chiar au fost numeroase! Abia anul acesta a răsărit soarele pe strada sa, când a anunțat că se simte mai bine.

„Prințesă Kate, îți admir puterea pe care o ai, prin câte treci, mai ales după diagnostic”, și-a încheiat ea mesajul emoționant către Middleton.

Doherty a făcut publică lupta ei împotriva cancerului. A fost diagnosticată pentru prima dată cu cancer de sân în 2015 și a intrat în remisie în 2017, dar a revenit câțiva ani mai târziu. Pe Instagramul ei, ea a împărtășit actualizări, iar recent a dezvăluit că cancerul ei s-a răspândit la oase, iar apoi a explicat că i-a ajuns la creier, unde a metastazat.

Actrița continuă să lucreze și să își vocalizeze călătoria spre recuperare. Ea a spus de multe ori că vrea să „îmbrățișeze viața” și că nu a terminat de trăit.

Foto: Profimedia, Getty Images, Shutterstock & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Andie MacDowell la Cannes, 2023, Getty (5) jpg
Miss Universe Argentina PNG
Gest tandru între Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu la gala Nu există nu se poate   Insta (3) jpg
Oana Mosneagu si Vlad Gherman au stabilit data nuntii   Instagram (8) jpg
FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg