Shannen Doherty, devastată de cancerul galopant: ”Evident că mi-e frică!”

7 iunie, 2023

O luptă intensă, surdă și continuă cu cancerul! Așa este viața lui Shannen Doherty de ani de zile! Simpatica ”Brenda” din ”Beverly Hills” a trecut și trece prin momente cumplite, pentru a-și păstra o șansă la viață.

shannen doherty foto profimedia 13 jpeg

Îndrăgita actriță a postat pe contul său de socializare două filmulețe emoționante, în care o vedem la tratament. Filmările au fost realizate de vedetă la începutul anului, însă a decis abia acum să le publice.

Shannen cu masca jpg

”Pe 5 ianuarie, tomografia indica metastaze în creierul meu. Ieri vă artătam masca și procesul de montare al acesteia, atunci când trebuie să faci radioterapie pentru tumorile cerebrale. Pe 12 ianuarie a avut loc prima rundă de radiații. Frica mea este evidentă, sunt extrem de claustrofobică și se întâmplă atât de multe în viața mea. Sunt norocoasă să am doctori grozavi, ca Dr. Amin Mirahdi și specialiști uimitori la Cedar Sinai. Dar acea frică... Tulburările... Sincronizarea... Așa poate arăta cancerul.”, a scris Shannen Doherty, în timp ce o vedem cu lacrimile șiroind în timpul procedurilor de tratament.

Shannen la radioterapie jpg

Este cumplită această luptă cu boala! Fostul star “Beverly Hills, 90210” a fost diagnosticată iarăși cu cancer mamar în stadiu IV, iar tratamentele de radioterapie sunt intense și o afectează emoțional. Shannen Doherty a trecut recent și printr-un divorț, semn că mariajul său nu a putut face față presiunilor enorme care vin odată cu provocarea numită cancer.

Actrița Shannen Doherty a fost prima dată diagnosticată cu cancer de sân în martie 2015. Ea a ales să fie deschisă și sinceră în legătură cu procesul de vindecare pe care l-a inițiat.

„Am avut multe sângerări nazale de la chimio”, a spus ea anterior, adăugând că a suferit o mastectomie, a trecut prin chimioterapie și radiații. „Nu știu dacă ați trecut prin așa ceva. Eu eram extenuată.”

Primul diagnostic a fost învins de actriță, boala intrase în remisie, dar în februarie 2020, Shannen Doherty anunța că boala i-a revenit și că avea cancer la sân în stadiul 4. De atunci, se luptă pentru viața sa și putem vedea cât de traumatizantă este această provocare.

Foto: Instagram și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Catherine Zeta Jones si Michael jpg
FotoJetCuplunou jpg
Carmen Iohannis și Jill Biden în SUA, 2022, Profimedia (2) jpg
FotoJetWitches jpg
Jada Pinkett Smith are o noua podoaba capilara   Facebook jpg
emmanuel macron brigitte macron jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta lor din 199d   Alain Morvan jpg
Mădă as Sophia PNG
Ioana Ginghina in vacanta   Instagram (2) jpg
Denis Motans PNG
Sophia Loren 88 jpg
banner cristina cioran png
Mariah Carey, Getty (4) jpg
Romanita Iovan, sexy la 59 de ani   Instagram (10) jpg
Rihanna si ASAP Rocky, pictorial in 4 cu copiii   Instagram (10) jpg
Ioana Ginghina, despre rochia de mireasa si a treia nunta   Instagram (2) jpg
Jennifer Garner ajută un nevoiaș, Profimedia (4) jpg
Naomi Campbell si Mohammed Al Turki   profimedia 0806267536 jpg