Shannen Doherty foloseşte cancerul pentru a scăpa de acuzaţii de fraudă?

18 august, 2016
3 jpeg

Vedeta din “Beverly Hills 90210” ne anunţa devastată luna aceasta că, în ciuda operaţiei de mastectomie, celulele canceroase continuă să se răspândească şi urmează un riscant tratament de chimioterapie. Drama ei a devenit deja subiect monden în presă şi Shannen continuă să posteze veşti despre experienţa ei, motivând că poate astfel îi poate inspira pe alţi suferinzi de cancer.

Shannen suferă de cancer la sân

Dar există o persoană care crede că actriţa se foloseşte de boala sa pentru a scăpa de un proces de fraudă, pe care chiar ea l-a început. O prezumţie riscantă lansată de fostul manager al lui Doherty, Steven Blatt, care cere tribunalului şansa la încă un interogatoriu al brunetei, după ce aceasta îl acuzase pe el şi firma sa de management că i-au neglijat drepturile la asigurare medicală.

Vedeta de 45 de ani a recunoscut că e susceptibilă de cancer anul trecut, într-un proces intentat firmei de management Tanner Mainstain – care i-ar fi ignorat nevoile şi taxele medicale, care au costat-o întreaga asigurare medicală pe anul 2014. Prin urmare, Shannen ar fi ratat mai multe controale care ar fi putut depista mai devreme cancerul la sân de care suferă.

Cu mama sa, care are grijă de ea

Fostul manager al actriţei a reuşit iniţial să obţină o depoziţie de şapte ore din partea ei (timpul alocat în California), dar echipa sa de avocaţi  cer acum judecătorului cazului să le permită încă 4 ore pentru a o chestiona pe actriţă, conform surselor TMZ. Ceea ce Shannen nici nu vrea să audă!

Steven Blatt susţine că Shannen refuză să mai fie interogată pentru că e prea bolnavă din cauza tratamentelor, deşi, cu câteva zile înainte de-a avea prima depoziţie, vedeta posta fotografii pe social media cu ea petrecând în New York şi Pittsburgh şi vizita Australia pentru a se întâlni cu fanii – plus mai multe interviuri televizate, realizate în timpul tratamentelor. Deci câteva ore de discuţii n-ar trebui să fie o problemă...

image

Actriţa, în schimb, l-a atacat pe fostul ei manager, consemnând că cele şapte ore de interviu au fost mai mult decât suficiente şi că se simte insultată de sugestia lui că ea nu e bolnavă cu adevărat. De la acuzator la acuzată a fost doar un pas pentru actriţă, însă procesul pare să se lungească mult şi bine. Ambele părţi aşteaptă răspunsul judecătorului.



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Rafa și Nole jpg
Roxana Ciuhulescu la gala Nu există nu se poate     Foto Mihai Solovastru Photography (1) jpg
FotoJet Gala Andreea jpg
Sharon Osbourne, Profimedia (3) jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la premiera This is me now, Profimedia (7) jpg
Carmen Iohannis in alb la Seul la intalnirea cu comunitatea romaneasca   Administratia Prezidentiala (1) jpg
Riley Keough jpg
FotoJetBeckhams (1) jpg
Rebel Wilson   Instagram (2) jpg
FotoJetAnca jpg
monica tatoiu ea png
Carmen Iohannis și Klaus Iohannis la Cimitirul Național din Seul din Coeea de Sud   Administrația Prezidențială (9) jpg
Împăratul aztec Moctezuma al II lea și urmașa lui, Blanca Barragan Moctezuma   Profimedia jpg
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
Petrecere de 50 de ani Victoria Beckham (2) png
Codin Maticiuc (4) jpg
Kim Kardashian și Emma Roberts ele, Profimedia (2) jpg
Nadia și Tarom jpg