Shannen Doherty, luptă necontenită împotriva cancerului. Se bucură la maxim de fiecare clipă de viaţă

1 martie, 2022
1 shannen doherty jpg jpeg

Shannen Doherty îşi continuă cu hotărâre lupta împotriva cancerului. Şi actriţa reuşeşte să găsească rozul din orice situaţie măruntă.

Destul de zdruncinată de evenimentele din Ucraina şi de războiul fără sens izbucnit în nordul României, actriţa a reuşit să zâmbească după ce a primit un bandaj roz, cu inimioare mov.

Interpreta îndrăgitei Brenda din Beverly Hills 90210 luptă cu toate forţele şi cu toată fiinţa împotriva războiului din corpul său, un cancer depistat în 2015, tratat, însă, din nefericire, recidivat.

Doherty a trecut prin numeroase intervenţii şi a fost supusă terapiilor specifice, reuşind să supravieţuiască, în ciuda diagnosticului crunt.

În cele mai recente postări ale sale, Shannen Doherty şi-a manifestat sprijinul pentru Ucraina şi poporul ucrainean, după care şi-a fotografiat braţul, încă o dată înţepat în terapiile pe care le urmează. Şi a mărturisit fanilor că este ceva care a înveselit-o. Mai exact bandajul roz cu inimioare care i s-a pus la mână.

Sunt emoţionante atât postările sale, cât şi fotografiile pe care le încarcă uneori. Shannen este o luptătoare şi o învingătoare, indiferent de rezultat. Actriţa a acceptat să se facă vizibilă în lupta surdă cu nemiloasa boală pentru a creşte gradul de conştientizare al oamenilor, în raport cu cancerul. Să înţeleagă ce importante sunt analizele şi prevenţia.

„Dacă mi-aş permite să visez la ce să se întâmple în 2022, cred că mult mai multă cercetare şi progres în ceea ce priveşte găsirea remediului pentru cancer sunt visul meu suprem, suprem”, a declarat actriţa pentru Entertainment Tonight. „Pentru că, deşi mă descurc şi mă descurc bine, încă am cancer, şi nu vrei stadiul patru.”

„Dar îl am”, a continuat ea, „aşa că există în străfundurile minţii mele acest constant: OK, ce pot face pentru a contribui la creşterea gradului de conştientizare, ce pot face pentru a ajuta la strângerea de bani, ce pot face pentru a sprijini orice fel de cercetare? Nu doar pentru mine, ci pentru toţi ceilalţi care suferă de cancer.”, a spus actriţa într-unul dintre momentele când a vorbit cu sinceritate despre perioada grea a vieţii sale.

Însă nu uită nicio clipă să se bucure de viaţă, de familie şi chiar de cei din online. Fiindcă da, multe lucruri sunt luate de bune şi mulţi nu le conştientizăm importanţa până nu simţim că le putem pierde.

În urmă cu câteva zile, Shannen a mai făcut o postare emoţionantă pe Instagram. Ea a mărturisit că are multe de spus şi că se uită neputincioasă la ce a ajuns lumea, la cât de tari sunt contrele între oameni. Şi, a spus actriţa, indiferent de ce cred oamenii, îşi va folosi vocea atâta vreme cât o va avea. Este siderată de cruzimea împotriva semenilor, împotriva animalelor şi doreşte să încurajeze oamenii care poate se tem să vorbească, să o facă. Căci, spune actriţa, este necesar să fim cât mai mulţi care să ne arătăm respectul vizavi de viaţă şi de toate formele de viaţă.Recente pe Ok! Magazine

Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg
Andra si Catalin Maruta in vacanta declaratie de dragoste (4) jpg
angelina jolie brad pitt jpeg
Premieră Amazon jpg
Jennifer Aniston pentru Hollywood Reporter jpg
demi9 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck jpg
laura cosoi
Madonna îl sărbătorește pe Rocco jpg
Richard Gere și Alejandra Silva Gală Spania jpg
Bennifer Paris jpg
selm2 jpg
1 alec baldwin rust new mexico accident pe platouri 2 jpg jpeg
gettyimages 526984278 gina lollobrigida jpg jpeg