Shannen Doherty s-a întors pe platourile de filmare, după 2 ani de luptă cu cancerul

9 august, 2017
Shannen Doherty Hosts Animal Hope and Wellness Foundation's First Annual Gratitude Gala jpeg

După doi ani de luptă cu cancerul mamar, actriţa Shannen Doherty a ieşit învingătore. A fost o perioadă cumplit de grea cu un tratamentului agresiv care a ajutat-o să scăpe de boală. Alături i-a fost în toată această perioadă soţul grijuliu şi, cu ajutorul lui,  a reuşit. Acum două luni anunţa cu zâmbetul pe buze că este pe drumul cel bun, deoarece cancerul este în remisie, semn că toate eforturile de însănătăşire nu au fost în zadar.

S-a reinventat total, i-a crescut părul şi a adoptat o atitutdine mult mai pozitivă, fiind veşnic recunoscătoare pentru această a doua şansă pe care a primit-o de la viaţă. Plină de ambiţie şi încredere în ea, Shannen nu a mai putut sta pe bară, aşa că astăzi a fost prima sa zi pe platourile de filmare, după doi ani de absenţă. Actriţa arată din ce în ce mai bine, mai ales că a revenit la job, locul care o face fericită. Pe perioada tratamentului a fost nevoită să se tundă scurt, acum însă se bucură din nou de podoaba sa capilară neagră ca abanosul, aranjat-o într-o tunsoare pixie la modă anul acesta.

Cu ocazia acestui nou început, actriţa a distribuit pe contul său de Instagram o fotografie însoţită de un mesaj emoţionant: "Astăzi am revenit pe platourile de filmare. A fost o luptă care a durat doi ani. Lupta împotriva cancerului. În calitate de actor, oamenii te uită. Ei presupun că eşti prea slab, neputincios şi totuşi munca te înviorează şi te face să te simţi nou, cu putere pentru a trece peste toate. Astăzi mă compar cu o maşină. O maşină vintage care a stat în garaj prea mult timp. Este încă o maşină grozavă, cea mai bună, doar că are nevoie de timp pentru ca motorul să se încălzească pentru a porni la drum. Făcând ceea ce trebuie. Sunt recunoscătoare pentru această zi, pentru fiecare zi. Vă mulţumesc că mă lăsaţi să joc pentru a fi altcineva astăzi. O echipă grozavă. "

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg