Shaquille O'Neal, dat în judecată pentru violenţă

6 noiembrie, 2012

... fizică şi emoţională! Asta pretinde fosta lui iubită, Vanessa Lopez, în actele depuse la tribunalul din Orange County, Florida

... fizică şi emoţională! Asta pretinde fosta lui iubită, Vanessa Lopez, în actele depuse la tribunalul din Orange County, Florida

Potrivit aceloraşi documente, Shaq ar fi început s-o hărţuiască pe Vanessa la scurt timp după ce aceasta i-a spus că bănuieşte că e însărcinată. Fostul sportiv ar fi început atunci s-o acuze că a conceput copilul cu alt bărbat, iar Vanessa, dezamăgită, a pus capăt relaţiei lor.

"Shaquille O'Neal a aranjat ca sora lui, Ayesha Harrison, să mă sune şi să mă ameninţe. Mi-a spus să mă feresc, pentru că ei ştiu unde locuiesc, şi că vor răspândi minciuni despre mine pe Internet (...) Trăiesc în fiecare zi cu teamă. Sufăr de anxietate severă şi depresie (pentru care urmez tratament), din cauza campaniei lui de a mă intimida şi a mă reduce la tăcere", declară Lopez.

Shaquille a încercat fără succes să anuleze procesul. E vorba de o poveste de acum trei ani, care revine în actualitate, după ce în această vară, Shaq s-a despărţit şi de miniona Nicole Alexander, pe care urma s-o ducă la altar. Dacă adăugăm la asta şi mariajul său cu Shaunie Nelson, sfârşit în 2009, din cauza multiplelor lui infidelităţi, despre care a şi scris în autobiografia Shaq Uncut: My Story, lansată anul trecut.... O'Neal trăieşte viaţa la maximum.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg
Loredana de vară (2) jpg
Melanie Griffith PNG
jan7 jpg
denise5 jpg
ale3 jpg
Serena Williams (2) jpg
am5 jpg
pt site DSC 5287 fl jpg
Kim Kardashian si Pete Davidson (3) jpg
casa lui Ben Affleck jpg
al11 jpg
Donald Trump
cristiano ronaldo yacht georgina rodriguez jpeg
Lia Bugnar jpg