Shaquille O’Neal şi-a supărat copiii: ”Le spun că noi nu suntem bogaţi. Eu sunt bogat”

4 noiembrie, 2021
1 shaquille o neal 2 jpg jpeg

Shaquille O’Neal a dezvăluit că şi-a supărat copiii pe tema banilor. Starului nu i se pare normal să împartă averea cu ei doar pentru că sunt înrudiţi.

El doreşte ca aceştia să fie capabili să-şi câştige singuri banii, iar metodele sale de parenting în ceea ce priveşte aspectul financiar i-a supărat teribil pe copiii săi. O’Neal le-a explicat foarte clar: ”Trebuie să ai masterate, doctorate, specializări, dacă vrei să investesc în una din companiile tale, în una din ideile tale. Va trebui să o prezinţi într-o manieră profesională, iar eu voi decide apoi dacă ideea ta merită sau nu. Nu îţi dau nimic de pomană.”

Averea lui Shaquille O’Neal este estimată la 400 milioane de dolari.

Legenda NBA a acordat un interviu pentru podcast-ul ”Earn Your Leisure”. În timpul carierei active, a strâns aproape 286 milioane de dolari, iar acum investeşte în produsele în care crede. Dar rămâne ferm şi raţional atunci când dă bani. Tocmai de aceea între el şi copiii săi s-au iscat uneori conflicte. Iată ce a spus starul: ”Copiii mei sunt mari şi puţin supăraţi pe mine. De fapt, nu chiar supăraţi, dar nu înţeleg. Eu le spun tot timpul că noi nu suntem bogaţi. Eu sunt bogat.”

Dar dincolo de educaţia financiară strictă pe care o aplică în familie, Shaquille O’Neal face şi lucruri neaşteptate. Ca de exemplu, la începutul anului, a plătit inelul de logodnă ales de un bărbat într-o bijuterie.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Pique si Shakira Getty jpg
tatoiu3 facebook jpg
Jennifer Lopez sexy (2) jpg
Coolio (2) jpg
Roger Waters   foto Kate Izor, pagina oficiala 5 jpg
Gwyneth Paltrow 50 ani (5) jpg
robert cormier heartland2 jpg
shakira gerard pique profimedia 0358577468 jpeg
Kelly Osbourne insarcinata (2)   Instagram jpg
Shnia Twain   Instagram (1) jpg
Victoria Beckham   Instagram (3) jpg
FotoJet (32) jpg
razvan41 jpg
John Travolta jpg
Gigi Hadid vs Camila Morrone la show ul Versace de la Milano   Profimedia jpg
Robin Wright a divortat de Clement Giraudet   Profimedia  (1) jpg
brad pitt3 jpg
Madalina Ghenea stil colanti sexy (1) jpg