Sharon şi Ozzy Osbourne, 35 de ani de căsătorie cu năbădăi

5 iulie, 2017
sharron osbourne 1 png

Sunt căsătoriţi de 35 de ani, dar viaţa lor de cuplu nu a fost deloc uşoară, ci mai degrabă presărată cu tot felul de picanterii. S-au bătut, certat, împăcat şi înşelat de nenumărate ori, dar nu pot trăi unul fără celălalt. Deşi recent, în 2016, căsătoria lor a fost grav afectată de un scandal de adulter, Sharon şi Ozzy Osbourne au trecut peste toate problemele pentru că vor să traiască fericiţi până la adânci bătrâneţi.

image

Au marcat cea de-a 35-a aniversare de la nuntă, nunta de coral, printr-o serie de fotografii din tinereţe, alb negru, pe care le-a împărtăşit cu prietenii de pe Instagram.  "Îi mulţumesc lui Ozzy pentru 35 de ani nebuni şi minunaţi. Un nou capitol din viaţa noastră. Te iubesc mai mult decât ieri. Să-ţi aduci aminte - ai inima mea în a ta, iar ea îmbătrâneşte şi are nevoie de protecţie. O aniversare frumoasă", a scris roşcata de 64 de ani. Ca răspuns, Ozzy a distribuit şi el o fotografie cu el şi Sharon de la nunta din 1982, însoţită de mesajul:  "Aniversarea fericită, dragostea mea, tu eşti totul pentru mine!" 

Sunt căsătoriţi de 35 de ani.

Asta se întâmplă la puţin timp după ce, în ciuda scandalului de adulter al lui Ozzy, Sharon a decis ca ea şi soţul său să-şi reînnoiască jurămintele. Cei doi s-au despărţit pentru scurt timp în mai 2016, dar se pare că nu renunţă uşor la căsătoria lor, în ciuda tuturor infidelităţilor. Poate că este prea multă dragoste la mijloc pentru a renunţa la tot într-o clipă.

De curând, şi-au reînnoit şi jurămintele.

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

andreea84 jpg
Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
David Popovici record mondial la 100 m (2) jpg
Jackie Kennedy 0 profimedia 0418251506 jpg
J Lo shopping (9) jpg
Ellen DeGeneres și Anne Heche jpg
anne heche profimedia 0424396442 jpg
iva1 jpg
Angelina Jolie (2) jpg
dan37 jpg
Anne Heche în moarte cerebrală jpg
Bennifer, Paris, hăituiți de paparazzi jpg
Iuliana Luciu DJ la Monaco Lucille (4) jpg
Catalin Scarlatescu a slabit la America Express jpg
kim kim yo jong gettyimages 951833242 jpg jpeg
Amber Heard și Johnny Depp jpg
anca turcasiu vara5 jpg
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz (14) jpg