Sharon şi Ozzy Osbourne au devenit bunici pentru a treia oară. Cât de simpatică este nepoata lor!

6 februarie, 2018
sharon and ozzy png

Sharon şi Ozzy Osbourne, unul dintre cele mai controversate cupluri de la Hollywood, au devenit din nou bunici. Au împreună 3 copii, pe Kelly (33), Aimee (34) şi pe fiul, Jack (32), iar cel din urmă copil i-a făcut pe cei doi soţi bunici pentru a treia oară.

Au devenit bunici pentru a treia oară.

Jack şi soţia sa, Lisa, i-au urat bun venit pe lume celei de-a treia fetiţă a lor. Fiul rocker-ului Ozzy şi al prezentatoarei TV, Sharon, şi soţia sa în vârstă de 30 de ani au anuţat naşterea celui de-al treilea copil al lor printr-o fotografie superbă cu bebeluşul înfăşat într-o păturică cu desene şi cu un turban roz pe cap. Micuţa s-a născut pe 3 februarie şi a primit numele Minnie Theodora, părinţii dezvăluind că fetiţa s-a născut la 5:57 dimineaţa şi a cântărit puţin peste 3 kg, măsurând 50 de cm.

Astfel, Minnie se alătură celorlalte două fete ale cuplului, Pearl (5) şi Andy Rose (2). Tatăl entuziasmat a scris: "Hei, toată lumea se întâlneşte cu Minnie! Ea este cel mai nou membru al familiilor noastre."

Sharon, ca o bunică entuziasmată, a distribuit şi ea pe Instagram o fotografie cu nepoata sa şi un mesaj frumos: "Nu am cuvinte să exprim cât de fericită sunt pentru Jack şi Lisa pentru că au o altă fetiţă frumoasă numită Minnie. Acesta este unul dintre numele mele preferate, altul decât Nana, aşa cum îmi spun fetele. Este un dar să fiu bunica Nana pentru 3 îngeri - Pearl, Andy şi Minnie."Recente pe Ok! Magazine

Gerard Pique si Clara Chia, Foto Profimedia jpg
baiat adoptat horia brenciu 8 jpg
Andreea antonescu jpg
Salma Hayek GQ Awards, Getty (4) jpg
shannen doherty foto profimedia 13 jpeg
FotoJetJLo jpg
ioana dichiseanu muzica fado jpeg
Shakira în public la Barcelona, vizionând Marele Premiu de Formula 1, Getty jpg
Pierce Brosnan și Keely Shaye Brosnan, Getty (1) jpg
MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg