Sharon Stone a încins Internetul după ce a apărut pictând topless la 66 de ani. Poartă doar bikini

11 iulie, 2024

Starul feminin din Basic Instinct cochetează în prezent cu arta.

Sharon Stone jpg

Actrița la 66 de ani, continuă să sfideze vârsta cu fizicul ei uimitor, pe care l-a etalat cu mândrie pe Instagram recent.

Vedeta Basic Instinct și-a încântat fanii cu o fotografie ”decoltată” cu ea, în care o vedem pictând topless în studioul ei, stârnind admirație și laude pentru frumusețea ei atemporală.

Sharon a distribuit imaginea inedită marți seara, unde apare pictând un portret. Vedeta renumită pentru sex appeal-ul său s-a expus din spate, etalându-și bikinii minusculi. Ea a și glumit în descriere, explicând nonșalant: „Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură”, evidențiindu-și spiritul ludic și creativ.

sharon stone bikini jpg

Fanii s-au grăbit să îi scrie comentarii și complimente, minunându-se de aspectul ei fără vârstă. „La 66 de ani, cred că este perfectă”, a exclamat un utilizator de Instagram, în timp ce altul a adăugat: „Mi-ar plăcea să arăt atât de bine la 66 de ani”.

Un fan nostalgic și-a amintit: "Când eram o fată tânără și am văzut Basic Instinct, credeam că ești una dintre cele mai frumoase femei care au existat! În continuare la fel după toți acești ani! Total iconic!"

Sharon Stone  sursa   shutterstock jpg

Rolul Catherine Tramell din thrillerul Basic Instinct din 1992 i-a consolidat statutul de sex-simbol de la Hollywood de-a lungul anilor '90.

Cu toate acestea, dincolo de succesul ei în film, Sharon Stone s-a dedicat cu pasiune muncii umanitare, în special pentru a-i ajuta pe cei care suferă de HIV/SIDA.

Implicarea i-a fost recunoscută!

În 2013, Sharon Stone a fost onorată ca laureată a Premiului Peace Summit pentru contribuțiile sale semnificative la lupta împotriva HIV/SIDA, aducând solidaritate și speranță milioanelor afectate de tragedie, conform Summitului Nobel pentru Pace.

În timpul interviului cu Alex, Sharon Stone a vorbit și despre luptele ei personale pentru sănătatea mintală și despre revenirea ei la pictură. Reflectând asupra pandemiei, ea a remarcat că „întreaga lume a vrut să învețe să coacă pâine”, dar pentru ea a fost momentul să se reconecteze cu pasiunea ei pentru pictură.

A punctat cu sinceritate despre impactul în lume al sănătății mintale, recunoscând: „Încercăm cu toții să ne confruntăm demonii.”

Foto: Instagram & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

 Jennifer Lopez la premiera filmului Unstoppable de la Toronto   FOTO Instagram (4) jpg
Tily Niculae, FOTO Sorin Stana, OK Romania (1) jpg
Oana Niculescu Mizil la 40 de intrebari cu Denise Rifai la Kanal D png
Andreea Vasile si Bogdan Albulescu 2 JPG
FotoJet Georgina jpg
Nicole Kidman, GettyImages (8) jpg
Chef Florin Dumitrescu   Pro TV (1) jpg
Alin Oprea la podcastul lui Adrian Artene (2) png
Jennifer Lopez, Ben Affleck, GettyImages jpg
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
Keith Urban și Nicole Kidman, GettyImages (3) jpg
Lady Gaga cu logodnicul Michael Polansky la Festivalul de Film de la Venetia   GettyImages 2170224886 jpg
Alina Puscau la nunta Printesei Martha Louise cu Durek Verret   Instagram 2 jpg
Brad Pitt și a adus iubita pe red carpet, GettyImages (5) jpg
Elle Macpherson, GettyImages (6) jpg
Larisa Iordache si Cristian Chirita  FOTO Sorin Stana, OK Romania (5) jpg
Angie, GettyImages jpg
FotoJet (37) jpg