Sharon Stone a încins Internetul după ce a apărut pictând topless la 66 de ani. Poartă doar bikini

11 iulie, 2024

Starul feminin din Basic Instinct cochetează în prezent cu arta.

Sharon Stone jpg

Actrița la 66 de ani, continuă să sfideze vârsta cu fizicul ei uimitor, pe care l-a etalat cu mândrie pe Instagram recent.

Vedeta Basic Instinct și-a încântat fanii cu o fotografie ”decoltată” cu ea, în care o vedem pictând topless în studioul ei, stârnind admirație și laude pentru frumusețea ei atemporală.

Sharon a distribuit imaginea inedită marți seara, unde apare pictând un portret. Vedeta renumită pentru sex appeal-ul său s-a expus din spate, etalându-și bikinii minusculi. Ea a și glumit în descriere, explicând nonșalant: „Uneori trebuie doar să trec de la piscină la pictură”, evidențiindu-și spiritul ludic și creativ.

sharon stone bikini jpg

Fanii s-au grăbit să îi scrie comentarii și complimente, minunându-se de aspectul ei fără vârstă. „La 66 de ani, cred că este perfectă”, a exclamat un utilizator de Instagram, în timp ce altul a adăugat: „Mi-ar plăcea să arăt atât de bine la 66 de ani”.

Un fan nostalgic și-a amintit: "Când eram o fată tânără și am văzut Basic Instinct, credeam că ești una dintre cele mai frumoase femei care au existat! În continuare la fel după toți acești ani! Total iconic!"

Sharon Stone  sursa   shutterstock jpg

Rolul Catherine Tramell din thrillerul Basic Instinct din 1992 i-a consolidat statutul de sex-simbol de la Hollywood de-a lungul anilor '90.

Cu toate acestea, dincolo de succesul ei în film, Sharon Stone s-a dedicat cu pasiune muncii umanitare, în special pentru a-i ajuta pe cei care suferă de HIV/SIDA.

Implicarea i-a fost recunoscută!

În 2013, Sharon Stone a fost onorată ca laureată a Premiului Peace Summit pentru contribuțiile sale semnificative la lupta împotriva HIV/SIDA, aducând solidaritate și speranță milioanelor afectate de tragedie, conform Summitului Nobel pentru Pace.

În timpul interviului cu Alex, Sharon Stone a vorbit și despre luptele ei personale pentru sănătatea mintală și despre revenirea ei la pictură. Reflectând asupra pandemiei, ea a remarcat că „întreaga lume a vrut să învețe să coacă pâine”, dar pentru ea a fost momentul să se reconecteze cu pasiunea ei pentru pictură.

A punctat cu sinceritate despre impactul în lume al sănătății mintale, recunoscând: „Încercăm cu toții să ne confruntăm demonii.”

Foto: Instagram & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Mihai Constantin, Liceenii vs Tatutu jpg
Kate Hudson, Matthew McConaughey, Profimedia (1) jpg
Melania și Donald Trump FotoJet (1) jpg
Jennifer Lopez în Hamptons, Profimedia (5) jpg
Laura Cosoi și familia sa jpg
Eva Longoria, Pprofimedia (4) jpg
Blake Lively GettyImages 2151190414 jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck la nuntă PNG
nunta Ianis Hagi si Elena Tanase cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook  (7) jpg
nunta Denis Dragus si Vanessa Dragus cu flori de la Floraria Iris a lui Nicu Bocancea   Facenbook (6) jpg
Vocea României sezonul 12 png
Salma Hayek alături de mama sa Diana Jiménez Medina în 2015, Profimedia jpg
FotoJet J Lo biclă jpg
Kim Kardashian, Profimedia (6) jpg
Ianis nuntă PNG
Iulia Vantur nunta lui Anant Ambani cu Radhika Merchant   Instagram (8) jpg
FotoJet Păunescu jpg
Melania și Donald Trump în 2024, Profimedia (7) jpg