Sharon Stone, abuzată sexual de un bunic. Actriţa povesteşte totul în noua ei autobiografie

25 martie, 2021
sha 0 png

Actriţa de 63 de ani detaliază abuzul sexual pe care l-a îndurat în trecut în noua ei carte, The Beauty of Living Twice, care va vedea lumina tiparului pe 30 martie. Între timp, diva hollywoodiană a aruncat bomba şi a vorbit puţin despre subiectul ţinut secret până acum.

În cadrul unui interviu oferit recent, Sharon a discutat despre conţinutul noii sale autobiografii, The Beauty of Living Twice, în care a scris despre amintirile sale crunte din trecut, când ea şi sora ei, Kelly, au fost amândouă abuzate sexual de un bunic.

4 carte png png

Sharon şi Kelly au decis împreună să facă lumină cu privire la acel capitol întunecat din viaţa lor. „Am vorbit, în primă instanţă, cu mama şi ea mi-a scris o scrisoare despre cât de tulburătoare este această informaţie. Mi-a ţinut o teorie despre cât de îngrozitor şi ruşinos este acest subiect, ceva despre care nimeni nu vrea să vorbească. Apoi sora mea s-a îmbătat într-o seară, în care mama stătea la ea, şi a atacat-o pur şi simplu. Atunci a avut mama revelaţia şi-a fost de acord cu publicarea unei asemenea cărţi”, povesteşte starul din Instinct Primar (1992).

Stone a dezvăluit că, după ce a terminat de scris cartea, i-a citit-o mamei prima dată. „După ce am terminat de citit, am înregistr-o pe mama vorbind timp de o oră şi jumătate şi apoi m-am pus să rescriu mare parte din carte. Atunci m-am hotărât să-i dedic ei volumul.”

Cu mama ei...

3 mom png png

Actriţa n-a detaliat despre abuzul suferit cu ani în urmă, însă se pregăteşte să aibă un dialog sincer cu nimeni alta decât Oprah Winfrey, care cu sigurnaţă că va scoate de la supravieţuitoarea abuzului sexual amănunte emoţionante. De asemenea, ea va vorbi şi despre experienţa avută după AVC-ul care era cât pe ce s-o coste viaţa şi despre recuperarea ei îndelungată şi complicată.

Foto - Instagram Sharon StoneRecente pe Ok! Magazine

Angela Merkel si Regele Charles la dineul de la Berlin   profimedia 0766087803 jpg
Rege Jean Page (3) jpg
Dinu Maxer despre divorţ jpg
Angelina Jolie si Brad Pitt FOTO Getty Images jpg
Ana Morodan arestata cu 3 dosare penale (6) jpg
Salma Hayek și Francois Henri Pinault, soțul său jpg
Jennifer Aniston, premiera americană Murder Mystery 2 (7) jpg
Nadia El Nakla si Humza Yousaf   profimedia 0765882072 jpg
Kim Kardashian pe plajă, Profimedia (6) jpg
1 jorge masked singer romania jpg jpeg
Gisele Bundchen jpg
Tania Budi jpg
Bennifer verde neon, premiera Air, Getty (7) jpg
FotoJetMonica jpg
Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg