Sharon Stone: cum şi-a băgat fostul soţ în spital şi ce “tratament” i-a aplicat unui actor pe care nu îl plăcea. Ce alte lucruri nu ştiai despre actriţă

16 iulie, 2020
6 sha3 jpg jpeg

A vrut să fie a doua Marilyn Monroe, a pozat de două ori în Playboy, a renunţat la lenjerie în Basic Instinct, dar nu a fost  considerată niciodată doar o blondă de la Hollywood, pentru că inteligenţa ei sclipitoare a propulsat-o către alte culmi. Sharon Stone a supravieţuit unui atac cerebral, dar şi iubirilor pierdute. Iată ce alte lucruri nu ştiai despre faimoasa actriţă!

A fost descoperită de Muhammad Ali

Stone l-a cunoscut pentru prima dată pe Muhammad Ali pe când avea doar 17 ani. Sharon participa la concursul Miss Pennsylvania când Ali a remarcat-o. Sportivul l-a sunat apoi pe tatăl lui Stone şi i-a cerut să o lase să joace în filmul la care lucra. Ali i-a prezis un viitor strălucit în lumea filmului.

L-a muşcat pe William Baldwin

Singurul actor cu care nu i-a plăcut să joace a fost William Baldwin. Cei doi au fost parteneri într-un thriller erotic în 1993. Se spune că Sharon şi William se urau atât de tare încât nu suportau să fie nici măcar în aceeaşi cameră împreună. De aceea, se zice că Stone l-a muşcat intenţionat de limbă pe Baldwin în timpul ce filmau scena unui sărut.

1 sha jpg jpeg

Nu a ştiut că apare fără lenjerie în Basic Instinct

Scena din Basic Instinct, din 1992, în care Stone îşi încrucişează picioarele este una dintre cele mai cunoscute din istoria filmului. Cu toate acestea, într-un interviu din 2006, actriţa a susţinut că această secvenţă a fost filmată fără ştirea şi consimţământul ei. Stone a susţinut că regizorul filmului, Paul Verhoeven, i-a cerut să-şi scoată lenjeria albă pentru că se reflecta în lumină. Sharon a mărturisit că a realizat că momentul în care îşi deschide picioarele implică nuditate când a văzut prima oară filmul într-o sală de proiecţie.

La vizionarea scenei, blonda l-a lovit pe Verhoeven şi a părăsit camera. Regizorul a negat cu tărie afirmaţiile lui Stone, spunând că era pe deplin conştientă de implicaţiile acelei scene.

5 sha5 jpg jpeg

S-a căsătorit prima oară la 26 de ani

S-a întâlnit cu Jack Nicholson, Rick Rox, Christopher Peters şi tatăl său, Jon Peters. La vârsta de 26 de ani, Stone s-a căsătorit cu Michael Greenburg, iar asta după doar câteva luni de relaţie. Mariajul nu a durat mult, iar cei doi s-au separat după doar câţiva ani. Trei ani mai târziu, Sharon s-a logodit cu Bill MacDonald. Cu toate acestea, povestea s-a destrămat înainte ca actriţa şi alesul ei să ajungă la altar.

A trecut prin două avorturi devastatoare

Viaţa a adus-o lângă Phil Bronstein, editorul de la San Francisco Chronicle. Actriţa s-a îndrăgostit şi i-a spus Da! pe data de 14 februarie 1998. Ba mai mult, cei doi au adoptat şi un copil, pe Roan Bronstein, asta după ce blonda a pierdut câteva sarcini.

4 sha4 jpg jpeg

I-a oferit fostului soţ un cadou de coşmar

În 2001, Stone şi soţul ei, Phil Bronstein, au făcut o excursie la grădina zoologică din Los Angeles. Stone aranjase pentru partenerul său de viaţă un tur privat, ca un cadou surpriză pentru Ziua Tatălui. Aparent, acesta îşi dorea să vadă măcar o dată în viaţă o şopârlă indoneziană. Cu toate acestea, ziua s-a transformat curând într-un coşmar, asta după ce Bronstein a fost atacat de o şopârlă masivă, dragonul Komodo.

Atacul s-a produs după ce Bronstein şi-a îndepărtat şosetele albe. Paznicii au avut convingerea că şopârla lungă de cinci metri a confundat încălţările cu şobolanii albi pe care îi mânca de obicei.

Bronstein a ajuns la spital cu răni grave şi fost nevoit să treacă printr-o intervenţie chirurgicală la picior.

Are trei copii adoptaţi

În 2004, Stone şi Bronstein au decis să meargă pe drumuri separate. De această dată, din postura de mamă singură, blonda l-a adoptat pe micuţul Laird Vonne Stone în 2005, iar în 2006 pe Quinn.

După divorţ, viaţa ei amoroasă a prins viaţă. S-a iubit cu directorul de ştiri Eason Jordan, cu comediantul Craig Ferguson, dar şi cu Christian Slater.Recente pe Ok! Magazine

Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg
Cameron Diaz
carmen bruma dubai 3 JPG
mame si fiice jpg
Stormy Daniels, starleta porno care a avut o relatie cu Donald Trump   Profimedia jpg
Nick Cannon și Mariah Carey, Getty (5) jpg
Fuego a reușit să piardă în greutate
Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg