Sharon Stone îmbătrâneşte natural. Nu îi e frică de riduri!

30 octombrie, 2018
2 sharon1 jpg jpeg

La Hollywood, presiunea de a rămâne veşnic tânâră să simte cu adevărat. Totuşi, există actriţe care se răzvrătesc şi se opun trendurilor de a face orice pentru a fi ca la 20 de ani.

Sharon Stone este una dintre acele actriţe care acceptă trecerea timpului şi îmbrăţişează sincer avansarea în vârstă. Actriţa de 60 de ani, mamă a trei copii, refuză să-şi facă operaţii estetice pentru a şterge anii de pe chipul său.

Ea acceptă ridurile şi le vede ca semne ale experienţei, nicidecum un impediment în a fi fericită. Recent, Sharon Stone a fost surprinsă de paparazzi îndreptându-se spre o aniversare în club a unuia dintre prietenii săi.

image

Extrem de pozitivă, Sharon le-a zâmbit fotografilor de ocazie şi şi-a continuat drumul spre club. Actriţa purta un outfit extrem de şic, compus dintr-o fustă cu pliseuri, o bluză simplă, neagră şi piesa de rezistenţă – un sacou roşu, lung, căruia i-a asortat o poşetă din piele întoarsă.

image

Machiată discret, doar cu un creion de ochi, mascara şi un ruj burgundiu, Sharon e la fel de frumoasă ca oricând, elegantă şi cool. Ridurile proeminente de pe chip nu i-au ştirbit cu nimic din frumuseţe ori sex-appeal.Recente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg