Sharon Stone, în doliu după o moarte tragică în familie

20 noiembrie, 2014

Vedeta de 56 de ani este într-o perioadă de suferinţă, după ce o moarte tragică i-a marca familia de curând. Dependenţa de droguri puternice a circulat în familie, însă a răpus un membru mult prea tânăr:

Vedeta de 56 de ani este într-o perioadă de suferinţă, după ce o moarte tragică i-a marca familia de curând. Dependenţa de droguri puternice a circulat în familie, însă a răpus un membru mult prea tânăr: nepotul ei de 22 de ani, Colin. El a murit din cauya unei supradoye de cocaină, la începutul lunii.

Anunţul trist a fost făcut miercuri, când familia lui Sharon Stone a amintit despre tânărul la început de drum. “Colin era un fiu foarte talentat. Din păcate, avea o dependenţă mai puternică decât el însuşi. Îi vom simţi lipsa din plin”, a declarat aceasta pentru Us Weekly. Tragedia s-a întâmplat în apartamentul din Hollywood al nepotului actriţei, unde Colin a fost găsit de managerul de apartamente, pe 10 noiembrie. Legistul a confirmat că moartea acestuia este cel mai probabil cauzată de o surpradoză.

“Sharon este devastată. Acum câţiva ani, l-a ajutat pe fratele ei, Michael – tatăl lui Colin – să revină la viaţa normală, după ce a stat un timp la închisoare pentru trafic de droguri”, dezvăluie o sursă apropiată familiei vedetei din “Instinct primar”. Fratele lui Sharon este cu 7 ani mai mare decât aceasta şi a stat 2 ani la închisoare pentru posesia unui kilogram de cocaină. “El a scăpat de o viaţă marcată de droguri. Din păcate, fiul lui nu a reuşit”, completează sursa. Momentan, actriţa se află în Paris, ocupată fiind cu filmările pentru “Life On The Line”.Recente pe Ok! Magazine

MIhai Petre IMG 4218 (2) jpg
Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG