Sharon Stone se teme pentru viaţa ei

18 mai, 2012

Actriţa a primit în ultima vreme mai multe ameninţări din partea unor persoane deranjate de implicarea sa în diverse proiecte de caritate.

Actriţa a primit în ultima vreme mai multe ameninţări din partea unor persoane deranjate de implicarea sa în diverse proiecte de caritate.

Sharon Stone spune că şi-a făcut mulţi duşmani după ce a început să se implice în diverse proiecte de caritate la Hollywood, întrucât multe persoane credeau că se folosea de acele acţiuni pentru a-şi impulsiona cariera.

„Atunci când am început să mă implic în proiecte de caritate, oamenii au crezut că fac acele lucruri pentru presă - îmi spuneau «noua Zsa Zsa Gabor». Adversitatea a fost îngrozitoare. Viaţa mi-a fost ameninţată. Cineva a vrut să mă omoare. A fost o ameninţare cât se poate de serioasă“, a declarat actriţa într-un interviu acordat revistei „Life and Style“. „Ştiu ce înseamnă să fii intimidat, însă proiectele de caritate înseamnă foarte mult pentru mine şi nu am renunţat la ele“, a adăugat ea.

Ca purtătoare de cuvânt a asociaţiei American Foundation for AIDS Research, Sharon Stone şi-a construit o reputaţie solidă şi în afara industriei cinematografice de la Hollywood, participând la numeroase acţiuni de strângere de fonduri în scopuri caritabile. Cu timpul, ameninţările cu moartea au încetat, dar actriţa spune că acea perioadă de început a fost „una destul de grea“ în viaţa ei.

Sharon Stone a prezentat în ultimii ani gala amFAR, fundaţia de caritate înfiinţată de Elizabeth Taylor, care luptă contra maladiei SIDA şi organizează acest eveniment în fiecare an, în timpul Festivalului de Film de la Cannes. Gala amFAR reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente mondene din Europa şi reuneşte în fiecare an numeroase staruri internaţionale. În 2011, la gala amFAR a fost strânsă o sumă de peste 7 milioane de dolari. Sharon Stone promovează cauzele acestei fundaţii de 16 ani.

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

carla bruni profimedia 0712152924 jpg
ales8 jpg
Jennifer Lopez a revenit în SUA (2) jpg
ginghina11 jpg
Mădălina Ghenea 35 (2) jpg
kim kardashian si pete davidson
marin6 jpg
pen1 jpg
Ruby jpg
marin preda jpg
mario1 jpg
soacra Posh PNG
pie1 jpg
GettyImages 1200624867 jpg
dan124 jpg
selena gomez real stomachs tiktok jpg
eniko5 webp
5 jeniffer lopez si ben affleck la venetia jpg jpeg