Sharon Stone, spectaculoasă în fuchsia, la 64 ani! A șocat cu gestul ei inspirat din ”Basic Instinct”

7 februarie, 2023
FotoJetBasic roz jpg

Diva n-a renunțat la excentricitățile din ”Basic Instinct” nici acum.

Sharon Stone  a mers la petrecerea de dinaintea Premiilor Grammy și a făcut unul din gesturile care i-au adus celebritatea în ”Basic Instinct”

Sharon Stone a fost sufletul petrecerii de dinaintea Premiilor Grammy. Diva a impresionat cu ținuta sa deloc discretă, fuchsia din cap până în picioare! Ca să fie bine văzută.

Cu un zâmbet dezarmant, Sharon Stone a cucerit audiența la marea petrecere dată înaintea Premiilor Grammy de Clive Davis.

Interesant este că marea actriță și-a adus niște ”bunătăți” speciale, de acasă. Iarba proprie, pentru a o fuma acolo. Sharon Stone a venit cu propriile gustări, din plante, la petrecerea de sâmbătă, de la Beverly Hilton.

În timp ce Lil Wayne cânta de zor, la party a început să se simtă o aromă specială. Moment în care Sharon Stone a mărturisit: ”E de la mine.” Și chiar așa a fost.

Legenda ”Basic Instinct” nu s-a cumințit nici după 60 de ani și rămâne aceeași blondă excentrică. Actrița i-a întrebat pe petrecăreții aflați la fumoar dacă e OK și dacă poate fuma în continuare, înainte de a-și aprinde un joint și de a-l împărți cu un oaspete prezent la petrecere.

Dintre cei care au fost martori la eveniment, potrivit Page Six, se află Beverly Johnson, Lorraine Schwartz, Nancy Davis, Nikki Haskell, Denise Rich, Tamron Hall și Don Lemon.

Între timp, Hall a urcat un story pe Instagram, specificând: ”Sharon Stone vibrează în seara asta.”

basic jpg

Ne amintim secvența celebră când și-a aprins țigara în timp ce era intervievată de poliție în filmul eveniment ”Basic Instinct”. Deși nu avea voie, a fumat cu patos întrebând retoric: ”Și ce, o să mă arestezi că fumez?”. Se pare că firea sa pusă pe șotii o salvează mai mereu de arest.

Ei bine, Sharon Stone s-a distrat pe cinste. A fumat iarbă, a dansat, s-a conversat cu toți și le-a arătat invitațiilor pe telefon tablourile sale pe care le pozase anterior.

În altă ordine de idei, Sharon Stone a făcut o pasiune din fuchsia, în ultima vreme. Actrița a investit serios în haine roz țipător și sinceri să fim, chiar este o culoare ce-i vine de minune.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Prințul Harry în Marea Britanie (4) jpg
Elena Cârstea, în finala naţională Eurovision, în 2013 jpeg
Shakira, Getty jpg
Jennifer Garner în oraș cu fiica cea mare, Violet Affleck, Profimedia (1) jpg
Harry Styles, Grammy, Getty jpg
Angelina Jolie a luat prânzul cu David Mayer de Rothschild, unul dintre miliardarii lumii (2) jpg
Loredana Groza si sotul ei divorteaza Andrei Boncea a spus parerea despre pozele deocheate pe care le posteaza artista 740x419 jpg
Daniel Radcliffe și Erin Darke FOTO Profimedia
Aurelia, a treia fetita a lui Mark Zuckerberg (2) jpg
Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru au luat prima cutie JPG
Tom Cruise, Getty (1) jpg
Soții Willis 2019 (1) jpg
adela popescu jpeg
Roger Moore, Getty (1) jpg
Justin Timberlake și soția sa, Jessica Biel, Getty jpg
Colaj Kaia Austin jpg
Michael Schumacher si Corinna Schumacher (Getty) jpg
11 dana savuica goala la 50 de ani 10 jpg jpeg