Sharon Stone, spectaculoasă în fuchsia, la 64 ani! A șocat cu gestul ei inspirat din ”Basic Instinct”

7 februarie, 2023
FotoJetBasic roz jpg

Diva n-a renunțat la excentricitățile din ”Basic Instinct” nici acum.

Sharon Stone  a mers la petrecerea de dinaintea Premiilor Grammy și a făcut unul din gesturile care i-au adus celebritatea în ”Basic Instinct”

Sharon Stone a fost sufletul petrecerii de dinaintea Premiilor Grammy. Diva a impresionat cu ținuta sa deloc discretă, fuchsia din cap până în picioare! Ca să fie bine văzută.

Cu un zâmbet dezarmant, Sharon Stone a cucerit audiența la marea petrecere dată înaintea Premiilor Grammy de Clive Davis.

Interesant este că marea actriță și-a adus niște ”bunătăți” speciale, de acasă. Iarba proprie, pentru a o fuma acolo. Sharon Stone a venit cu propriile gustări, din plante, la petrecerea de sâmbătă, de la Beverly Hilton.

În timp ce Lil Wayne cânta de zor, la party a început să se simtă o aromă specială. Moment în care Sharon Stone a mărturisit: ”E de la mine.” Și chiar așa a fost.

Legenda ”Basic Instinct” nu s-a cumințit nici după 60 de ani și rămâne aceeași blondă excentrică. Actrița i-a întrebat pe petrecăreții aflați la fumoar dacă e OK și dacă poate fuma în continuare, înainte de a-și aprinde un joint și de a-l împărți cu un oaspete prezent la petrecere.

Dintre cei care au fost martori la eveniment, potrivit Page Six, se află Beverly Johnson, Lorraine Schwartz, Nancy Davis, Nikki Haskell, Denise Rich, Tamron Hall și Don Lemon.

Între timp, Hall a urcat un story pe Instagram, specificând: ”Sharon Stone vibrează în seara asta.”

basic jpg

Ne amintim secvența celebră când și-a aprins țigara în timp ce era intervievată de poliție în filmul eveniment ”Basic Instinct”. Deși nu avea voie, a fumat cu patos întrebând retoric: ”Și ce, o să mă arestezi că fumez?”. Se pare că firea sa pusă pe șotii o salvează mai mereu de arest.

Ei bine, Sharon Stone s-a distrat pe cinste. A fumat iarbă, a dansat, s-a conversat cu toți și le-a arătat invitațiilor pe telefon tablourile sale pe care le pozase anterior.

În altă ordine de idei, Sharon Stone a făcut o pasiune din fuchsia, în ultima vreme. Actrița a investit serios în haine roz țipător și sinceri să fim, chiar este o culoare ce-i vine de minune.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Ana Violeta sărut jpg
FotoJetKardashian Kate jpg
Elizabeth Hurley și fiul său Damian Hurley, GettyImages (4) jpg
Bradley Cooper si Gigi Hadid   profimedia 0851507160 jpg
Ricky Martin și fiii săi gemeni, Profimedia (2) jpg
Anca Serea și fiica ei Sarah foto Ok Magazine DSC 7786 (3) jpg
FotoJetChicago jpg
FotoJetKS jpg
Miki ex K Pital jpg
Julia Roberts la lansarea colecției sale de bijuterii cu Chopard, la Chateau Marmont, Los Angeles, Getty Images (2) jpg
Olivia Munn, GettyImages jpg
FotoJetLenny și Zoe Kravitz jpg
FotoJetSofiaV jpg
Printul Frederik si presupusa amanta Genoveva Casanova   Casa Regala daneza, Instagram jpg
Jennifer Aniston  sursa   Shutterstock jpg
Nadia Ferreira și Marc Anthony, Instagram (2) (1) jpg
Charlize Theron  foto   Shutterstock jpg
Madalina Ghenea   GettyImages 2076566847 jpg