Sheryl Crow, declaraţie şoc

14 octombrie, 2013
4 wenn385975 jpg jpeg

Potrivit unei cărţi, cântăreaţa britanică le-a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe fostul ei partener, celebrul ciclist Lance Armstrong, în timp ce se dopa.

Potrivit unei cărţi, cântăreaţa britanică le-a declarat anchetatorilor că l-a văzut pe fostul ei partener, celebrul ciclist Lance Armstrong, în timp ce se dopa.

„Wheelmen“, cartea scrisă de doi jurnalişti de la Wall Street Journal, Reed Albergotti şi Vanessa O'Connel, vrea să facă lumină în controversatul caz al lui Lance Armstrong, acuzat de dopaj sistematic între 1998 şi 2011.

Potrivit acestei cărţi, cântăreaţa Sheryl Crow, care a avut o relaţie cu ciclistul între 2004 şi 2006, a fost martora unei transfuzii sangvine ilegale fostului rutier Lance Armstrong, lucru pe care l-a declarat anchetatorilor în 2011.

image

La acea vreme, Sheryl l-a însoţit pe Lance într-o călătorie în Belgia, cu un avion privat, tocmai pentru această procedură.

„Armstrong nu i-a ascuns ceea ce făcea, a fost sincer cu ea. A avut încredere că Sheryl Crow nu avea dorinţa de a discuta cu altcineva despre programul de dopaj al echipei. I-a explicat că pur şi simplu este o parte din sport, că toţi cicliştii făceau acelaşi lucru“, au notat Albergotti şi O'Connel în cartea lor.

În „Wheelmen“ se mai arată că, pentru aceste declaraţii, lui Sheryl Crow i s-a oferit o înţelegere ce protejează martorii de o eventuală punere sub acuzare în cazul în care cooperează cu autorităţile.

Foto: WENNRecente pe Ok! Magazine

Charles Romania jpg
FotoJetMiddletons jpg
Kim Cattrall, Getty (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Joe Biden   The White House 2 jpg
Prințesa Charlotte jpg
Feli, iubire ca la piata jpg
Cristina Cioran primele poze cu copilul si cu Alex Dobrescu (1) jpg
Shania Twain jpg
Leo DiCaprio la Cannes, 2023, GettyImages jpg
Kate Hudson în Glass Onion A Knives Out Mystery, Profimedia jpg
Colaj Pacino (1) jpg
ana odagiu s a casatorit cu conrad mericoffer jpg
Johnny Depp la Cannes   profimedia 0776626760 jpg
heidi klum cannes2023 getty jpg
Jennifer Garner a dus fetele la Disneyland, Profimedia (4) jpg
ilie dumitrescu foto OK JPG
 Ashley Graham  (1) jpg