Shia LaBeouf, forţat să emigreze din Statele Unite ale Americii

23 martie, 2017
shia labeou gettyimages 626897098 jpg jpeg

Shia LaBeouf se simte forţat să emigreze, căci proiectul său anti-Trump "He Will Not Divide Us" se va muta la Liverpool. Proiectul iniţiat de actor a fost conceput ca un protest împotriva lui Donald Trump şi ar fi trebuit să se întindă pe durata a patru ani, cât actualul Preşedinte al Americii va fi la putere.

image

Din cauza protestelor de amploare, care se desfăşoară în mod constant, proiectul lui LaBeouf a trebuit să se mute de la New York la New Mexico şi, în cele din urmă, în afara Statelor Unite, într-o nouă ţară. LaBeouf si co-creatori Rönkkö & Turner, au anunţat ieri că noua lor casă va fi, începând de acum, Fundaţia pentru Artă şi Tehnologii Creative din Liverpool, Marea Britanie.

Proiectul a debutat iniţial la Museum of the Moving Image pe 20 ianuarie, chiar în ziua învestirii noului preşedinte. Atunci, vizitatorii au fost invitaţi să spună cuvintele "Nu ne va despărţi" în faţa unei camere de filmat montată pe un perete din afara muzeului.

Manifestul a fost şi în atenţia mass-media, iar filmarea a fost vizualizată de peste cinci milioane de ori în prima lună. Cu toate acestea, iniţiativa anti-Trump a fost şi subiectul unor "dispute constante şi discursuri care instigă la ură, din partea extremiştilor de dreapta şi nu a fost sprijinit instituţional ", au spus iniţiatorii într-un interviu.

Proiectul a fost mutat pentru un timp la Albuquerque, dar „din cauza perturbării de către neo-nazişti şi după ce focuri de armă au fost trase în vecinătate, deşi nu au avut legătură cu această mişcare“ artiştii s-au simţit constrânşi să-l relocheze.

Foto: Getty Images, Arhiva OKRecente pe Ok! Magazine

Jennifer Lopez profimedia 0763727806 jpg
Kim K (1) jpg
Xi si Putin la un summit in Uzbekistan FOTO EPA EFE jpg
Rupert Murdoch și viitoarea a cincea soție, Profimedia (6) jpg
sebastian topescu baiatul lui cristian topescu jpg
Angela Similea1 (1) jpg
Lenny Kravitz și Ana Paula Valle, Profimedia (2) jpg
Chris Norman Smokie jpg
Bruce Willis și familia png
Elvira Deatcu (3) jpg
FotoJetGarner jpg
Jennifer Aniston  (2) jpg
FotoJetJ Lo hot jpg
1 andra maruta copii jpg jpeg
Brigitte Macron, pe șantierul catedralei Notre Dame FOTO Profimedia
cub alina sorescu png
Dinu si Jean Gavril despre America Express   foto Sorin Stana, OK (1) jpg
Pique