Shia LaBeouf, gol puşcă într-un clip

19 iunie, 2012

Actorul de 26 de ani s-a dezbrăcat complet de inhibiţii pentru un scurtmetraj îndrăzneţ şi foarte imaginativ al formaţiei islandeze Sigur Rós. Vezi aici filmuleţul

Actorul de 26 de ani s-a dezbrăcat complet de inhibiţii pentru un scurtmetraj îndrăzneţ şi foarte imaginativ al formaţiei islandeze Sigur Rós.

Shia a format un cuplu original cu dansatoarea Denna Thomsen pentru acest film experimental de opt minute şi jumătate, care face parte din proiectul The Valtari Mystery, al formaţiei Sigur Rós. Despre Sigur Rós ai mai auzit şi la TIFF, unul dintre membrii săi, Kjartan Sveinsson, fiind membru în jurul competiţiei de la Cluj. Islandezii le-au oferit câtorva cineaşti libertatea de a face, în cadrul mai multor clipuri, orice le dă prin cap, atunci când ascultă cântecele de pe noul lor album. Iar aceasta a fost viziunea regizoarei de Alma Har'el - o poveste despre un bărbat şi o femeie "prinşi într-un ciclu nesfârşit al dependenţei şi dorinţei". Invitatul de marcă: Shia LaBeouf, starul din Transformers, care apare de două ori în variantă nud, de la momentul 0:43 :-).

Foto: ReutersRecente pe Ok! Magazine

diana82 jpg
kel1 jpg
Alina Sorescu la mare jpg
Oana si Vlad 1 jpg
profimedia 0296947797 jpg
Bruce Willis și Emma Heming jpg
Bennifer în Georgia (5) jpg
patric17 jpg
Naomi Hedman iubita lui Florin Ristei concurenta la Splash (18) jpg
2 bennifer profimedia 0673023283 jpg jpeg
Rosie Huntington Whiteley și Jason Statham vacanță Spania jpg
site DSC 8843 fl jpg
maddox jpeg
Darius Campbell Danesh jpg
Mike Tyson (1) jpg
Mădălina Ghenea (16) jpg
vitali kliciko profimedia 0307495449 jpg
joe1 jpg