Shia LaBeouf şochează din nou: şi-a tăiat faţa şi şi-a scos un dinte

7 octombrie, 2014

… pentru un rol! Actorul a întrecut iar normele bunului simţ sau să spunem mai clar, al realităţii, când s-a aflat că şi-a tăiat faţa şi şi-a scos un dinte pentru ca interpretarea sa din filmul pe tema celui de-al Doilea Războiului Mondial, „Fury”, să fie mai veridică,

… pentru un rol! Actorul a întrecut iar normele bunului simţ sau să spunem mai clar, al realităţii, când s-a aflat că şi-a tăiat faţa şi şi-a scos un dinte pentru ca interpretarea sa din filmul pe tema celui de-al Doilea Războiului Mondial, „Fury”, să fie mai veridică, mai autentică.

Actorul i-a şocat, evident, pe colegii săi, în primul rând, pe platourile de filmare, când a folosit o lamă reală să se taie, pentru că, chipurile, machiajul şi protezele faciale aplicate de artiştii de make-up nu l-au satisfăcut îndeajuns.

“Eram la machiaj unde îi puneau tăieturile lui Shia şi i-am zis că arată bine. Atunci Shia a spus ceva de genul: «Nu, nu arată real», după care iese pe hol şi spune: «Băi, vrei să vezi ceva fain? Uită-te a asta…», şi a luat un cuţit şi s-a tăiat singur pe faţă. Tot timpul filmului, are tăieturile astea deschise pe ten. Totul e real“, a declarat colegul său, Logan Lerman, pentru revista GQ.

Cât despre dinţişor, starul de 28 de ani a fost văzut cu unul lipsă la începutul anului, când a stârnit o controversă. Şi-a extras un dinte pentru un rol, iar colegul său a confirmat: “Nu şi-a făcut-o cu mâna lui, a mers la un stomatolog pe care l-a rugat să-I scoată un dinte, dar da, este o cerere foarte bizară”, a mai spus Logan. Filmul este unul dintre cele mai anticipate şi îi include pe Brad Pitt, Shia LaBeouf, Logan Lerman, Scott Eastwood, Michael Pena.

FOTO WENNRecente pe Ok! Magazine

andrew-  fergie
Fiica lui Kim Jong un, Ju Ae   Profimedia (1) jpg
andreea marin6 jpg
Catherine Zeta Jones
Hugh Jackman și soția sa, Deborra Lee Furness
Elizabeth Taylor 0  sursa   GettyImages jpg
denise si sotul
1 jennifer garner jpg jpeg
carmen bruma mircea badea jpeg
Anisia Gafton jpg
kim si kanye jpeg
Crina Semciuc    FOTO Horațiu Sovaiala, Ionut Rusu (1) jpg
elvis presley
Andreea Marin nou jpg
Daniel Craig, Getty (1) jpg
DSC 0088 site jpg
julia fox kanye west penis1 jpg
titanic3 jpg